29 Nisan 2024
  • Manisa24°C
  • İzmir25°C

MİSAK-I MİLLİ İLKOKULU DA MANİSA KANIM SANA FEDA DEDİ

Manisa İl Milli Eğitim Müdürlüğü ve Türk Kızılayı Ege Bölge Kan Merkezi arasında imzalanan protokol ‘Manisa kanım sana feda’ projesi tüm hızıyla devam ediyor.

Misak-ı Milli İlkokulu da Manisa Kanım Sana Feda dedi

17 Aralık 2019 Salı 07:58

Bu haber toplam 1940 defa okunmuştur

Misak-ı Milli İlkokulu da Manisa Kanım Sana Feda dedi
Haber Merkezi

Manisa İl Milli Eğitim Müdürlüğü ve Türk Kızılayı Ege Bölge Kan Merkezi arasında imzalanan protokol ‘Manisa kanım sana feda’ projesi tüm hızıyla devam ediyor. Akhisar Misak-ı Milli İlkokulu tarafından düzenlenen kan bağışı kampanyası da velilerden ve okul öğretmenlerinden büyük ilgi gördü.

Kan bağışının arttırılması ve kan ihtiyacının karşılanması amacıyla Manisa Kanım Sana Feda projesi kapsamında 16 Aralık Pazartesi günü Misak-ı Milli İlkokulu çok amaçlı salonunda gerçekleştirildi.

misak-i-milli-ilkokulu-da-manisa-kanim-sana-feda-dedi-(1).jpgmisak-i-milli-ilkokulu-da-manisa-kanim-sana-feda-dedi-(2).jpgmisak-i-milli-ilkokulu-da-manisa-kanim-sana-feda-dedi-(3).jpgmisak-i-milli-ilkokulu-da-manisa-kanim-sana-feda-dedi-(4).jpgmisak-i-milli-ilkokulu-da-manisa-kanim-sana-feda-dedi-(5).jpgmisak-i-milli-ilkokulu-da-manisa-kanim-sana-feda-dedi-(6).jpgmisak-i-milli-ilkokulu-da-manisa-kanim-sana-feda-dedi-(7).jpgmisak-i-milli-ilkokulu-da-manisa-kanim-sana-feda-dedi-(8).jpg

Yorumlar