05 Mayıs 2024
  • Manisa19°C
  • İzmir20°C

MHP MİLLETVEKİLİ ADAYI OKTAY; SONUÇLARI DEĞERLENDİRDİ

MHP Manisa 6. Sıra milletvekili Adayı Avukat Osman Oktay, şahsi sosyal medya hesabından yaptığı açıklama ile 7 Haziran 2015, 25. Dönem Milletvekili seçim sonuçlarını değerlendirdi. Oktay, yapılan seçim sonucunda herkesin ders çıkarması gerektiğine vurgu y

MHP Milletvekili Adayı Oktay; Sonuçları Değerlendirdi

08 Haziran 2015 Pazartesi 13:06

Bu haber toplam 4690 defa okunmuştur

MHP Milletvekili Adayı Oktay; Sonuçları Değerlendirdi
Akhisar Haber Ajansı - AHA

MHP Manisa 6. Sıra milletvekili Adayı Avukat Osman Oktay, şahsi sosyal medya hesabından yaptığı açıklama ile 7 Haziran 2015, 25. Dönem Milletvekili seçim sonuçlarını değerlendirdi. Oktay, yapılan seçim sonucunda herkesin ders çıkarması gerektiğine vurgu yaptı.

Oktay şahsi sosyal medya hesabından şu mesajları verdi; “Çok değerli arkadaşlarım, dostlarım, hemşehrilerim 7 Haziran’da yapılan seçimler öncesi ve seçimler sırasında göstermiş olduğunuz ilgiye, teveccühe, sevgiye teşekkür ediyorum. Seçim sonuçlarına olan saygımız ile birlikte sonucun şehrimize ve ülkemize hayırlı olmasını temenni ediyorum. Sonuçlardan her kesimin ders çıkarması gerektiğini belirtirken, çalışmalar sırasında eğer yaptığımız olumsuz, rahatsız edici davranış varsa bütün hemşehrilerimizin affına sığınıyoruz. Selam ve saygılarımla...” sözlerine yer verdi.

oktay.jpg

Yorumlar