06 Mayıs 2024
  • Manisa25°C
  • İzmir26°C

MHP MİLLETVEKİLİ ADAY ADAYI HABİP ARVAS ZİYARETLERİ

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Manisa 28. Dönem Manisa Milletvekili Aday Adayı Habip Arvas MHP Akhisar İlçe Başkanı Ahmet Namal, Meclis Üyeleri ve yönetim kurulu, Cumhur İttifakı AK Parti Akhisar İlçe Başkanlığına atanan İsmail Ahmet Sözcüer ve yönetimi

MHP Milletvekili Aday Adayı Habip Arvas ziyaretleri

31 Mart 2023 Cuma 10:47

Bu haber toplam 2337 defa okunmuştur

MHP Milletvekili Aday Adayı Habip Arvas ziyaretleri

Akhisarhaber.com:Kenan MOLLA

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Manisa 28. Dönem Manisa Milletvekili Aday Adayı Habip Arvas MHP Akhisar İlçe Başkanı Ahmet Namal, Meclis Üyeleri ve yönetim kurulu, Cumhur İttifakı AK Parti Akhisar İlçe Başkanlığına atanan İsmail Ahmet Sözcüer ve yönetimine hayırlı olsun ziyareti gerçekleştirdi. Habip Arvas daha sonra Cumhur İttifakı Büyük Birlik Partisi (BBP) Akhisar İlçe Başkanı Abdullah Ergin’i ziyaret ederek Manisa ile alakalı projeleri hakkında bilgiler verdi.

MHP Manisa 28. Dönem Manisa Milletvekili Aday Adayı Habip Arvas, daha sonra MHP Kırkağaç İlçe Başkanı Ali Doğan ve Kırkağaç Ülkü Ocakları Başkanı Hakkı Seven’i, MHP Soma İlçe Başkanı Adem Yıldırım ve Soma Ülkü Ocakları Başkanı Uğur Aydın’ı ziyaret etti. Kırkağaç ve Soma ziyaretlerinde Yönetim Kurulu, Meclis Üyeleri ve Partililerle bir araya gelen Habip Arvas Manisa ile ilgili projelerinden bahsetti.

















Yorumlar