14 Mayıs 2024
  • Manisa18°C
  • İzmir18°C

MHP AKHİSAR’DA İLK SEÇİM BÜROSUNU AÇTI

Milliyetçi Hareket Partisi Manisa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Cengiz Ergün ve Akhisar Belediye Başkan Adayı Mansur Onay Akhisar’da ilk seçim bürosunu Akhisar’a Sevgi Yolunda açtı.

MHP Akhisar’da İlk Seçim Bürosunu Açtı

25 Ocak 2014 Cumartesi 12:49

Bu haber toplam 4351 defa okunmuştur

MHP Akhisar’da İlk Seçim Bürosunu Açtı
Akhisar Haber Ajansı - AHA

Milliyetçi Hareket Partisi Manisa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Cengiz Ergün ve Akhisar Belediye Başkan Adayı Mansur Onay Akhisar’da ilk seçim bürosunu Akhisar’a Sevgi Yolunda açtı. Manisa Şehzadeler Mehteren Takımın gösterileri ile dualarla açılan seçim bürosunda ilk olarak söz alan Cengiz Ergün; “Çarşamba ve Perşembe Akhisar’a düzenlediğimiz ziyaretin ardından 2 günlük aranın ardından bugün yine Akhisar’da buluştuk. Sabah Akhisar’a geldiğimde sayın Mansur Onay hocamdan ve ilçe başkanımdan aldığım bilgiler gerçekten Akhisar’da bütün vatandaşlarımız ile kucaklaşarak esnaflarımıza yaptığımız ziyaretler ve Pazar ziyaretleri çok güzel ve coşkulu bir şekilde geri dönüşümlerini alıyoruz.  Buradan bir kez daha teşekkür ediyorum, Allah sizlerden razı olsun. İnşallah bu güzel rüzgarın daim olmasını, 30 Mart’a kadar bu ofis büromuzda hayırlısı ile çok güzel hizmetlerin başlangıcı itibari ile olacağını düşünüyorum” dedi.

Öte yandan açılış kurdelesinin kesilmesinin ardından seçim bürosunda MHP’ye geçiş yapan Anavatan Partisi kurucularından ve İlçe Başkanlığını yapmış Yeminli Mali Müşavir Sedat Tetiker’e rozetini Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Cengiz Ergün ve MHP Manisa Milletvekili Erkan Akçay taktı. Açılış ve rozetlerin takımının ardından MHP heyeti partililerle sohbet etti.



















































































































Yorumlar