03 Mayıs 2024
  • Manisa26°C
  • İzmir25°C

MESKEN İNŞAAT YILSONU KAMPANYASINDA SON HAFTA

17 yıldır Akhisar'da inşaat sektöründe faaliyet gösteren ve bu yıl 8.cisi düzenlenen Mesken İnşaat geleneksel yıl sonu kampanyasında son haftaya girdi.

Mesken İnşaat Yılsonu Kampanyasında Son Hafta

23 Ocak 2014 Perşembe 17:14

Bu haber toplam 2724 defa okunmuştur

Mesken İnşaat Yılsonu Kampanyasında Son Hafta
Akhisar Haber Ajansı AHA       

17 yıldır Akhisar'da inşaat sektöründe faaliyet gösteren ve bu yıl 8.cisi düzenlenen Mesken İnşaat geleneksel yıl sonu kampanyasında son haftaya girdi. 2013 fırsat ürünleri 30 Aralık’ta başlatan ve Mesken inşaat farklı ürün gruplarından oluşan kampanyasında son haftaya girildiğinde müşterileri için farklı avantajlar sunuyor. Seramikten Laminant parkeye, boyadan izolasyon malzemelerine, musluk armatür gruplarında kombi ve peteğe kadar Türkiye’nin sektör lideri markaları Akhisarlılarla buluşuyor.

Mesken inşaat yapı malzemeleri mağaza müdürü Selçuk Özdemir;" kampanya ile ilgilin 31 Aralık 2013 başlattığımız geleneksel kampanyamızın sona ermesine bir hafta kaldı. Bazı ürünlerde ek stok yapmamız gerekti müşterilerimize gösterdikleri ilgiden dolayı çok teşekkür ediyoruz. Kampanya 31 Ocak Cuma günü sona eriyor. Bu nedenle tüm Akhisarlı hemşerilerimizi bekliyor ve yeni yılda sağlık ve birliktelikler diliyoruz” dedi.




Yorumlar