08 Mayıs 2024
  • Manisa29°C
  • İzmir30°C

MERMERCİLER KOOPERATİFİNDEN AKHİSARGÜCÜ’NE ZİYARET

Akhisar Mermerciler Kooperatifi Başkanı Recep Kalın ve Yönetim Kurulu üyeleri Mehmet Ateş ve Erdoğan Akkuzu Akhisargücü Spor Kulübünü yeni yerinde ziyaret etti. Akhisargücü Spor Kulübü Yönetim Kurulu başkanı Nihat Uz yönetim kurulu üyeleri İsmail Atar ve

Mermerciler Kooperatifinden Akhisargücü’ne ziyaret

06 Temmuz 2021 Salı 11:36

Bu haber toplam 1195 defa okunmuştur

Mermerciler Kooperatifinden Akhisargücü’ne ziyaret
Haber Merkezi

Akhisar Mermerciler Kooperatifi Başkanı Recep Kalın ve Yönetim Kurulu üyeleri Mehmet Ateş ve Erdoğan Akkuzu Akhisargücü Spor Kulübünü yeni yerinde ziyaret etti. Akhisargücü Spor Kulübü Yönetim Kurulu başkanı Nihat Uz yönetim kurulu üyeleri İsmail Atar ve Aydan Akkuş da gerçekleşen ziyarette bulundu.  

Akhisargücü Spor Kulübüne dünden bugüne desteğini esirgemeyen Mermerciler Kooperatifi Başkanı Recep Kalın ziyaret esnasında kulübün faaliyetlerini yakinen takip ettiğini, Akhisar'a sportif anlamda renk kattığını, Kulüp yönetiminin hedefleri ile Akhisar'ımıza değer kattığını, çalışmaları ile tercih edilen kulüp olduğunu söyledi. Akhisargücü Spor Kulübü Başkanı Nihat Uz Mermerciler Kooperatifi Başkanı ve Yönetim kurulu üyelerinin ziyaretlerinden memnuniyetini ifade ederek desteğini esirgemeyen kurum, kuruluş ve şahıslara teşekkür etti. Faaliyetler, çalışmalar ve önümüzdeki dönemde yapmak istediklerini Mermerciler Kooperatifi Başkanı ve Yönetim kurulu üyeleri ile paylaşan Nihat Uz kulübün her geçen büyüyen bir aile olduğunu, bizi tercih eden ailelere, sporculara teşekkür etti.


photo-2021-07-05-15-16-06.jpgphoto-2021-07-05-15-17-22.jpgphoto-2021-07-05-15-18-49.jpg

Yorumlar