28 Nisan 2024
  • Manisa20°C
  • İzmir21°C

MANİSA'DA FUHUŞ OPERASYONU

Manisa’da bir eve yapılan baskında fuhuş yaptıklar iddia edilen iki kadın gözaltına alındı.

Manisa'da Fuhuş Operasyonu

09 Nisan 2015 Perşembe 10:36

Bu haber toplam 6918 defa okunmuştur

Manisa'da Fuhuş Operasyonu
Haber Merkezi

Manisa’da bir eve yapılan baskında fuhuş yaptıklar iddia edilen iki kadın gözaltına alındı. Yaşları 55 olan iki kişi ise yer temin etmek ve fuhuşa teşfik etmek suçlarından gözaltına alındı.

Yunusemre İlçesi Lalapaşa Mahallesi 3716 Sokak üzerinde polis fuhuş baskını düzenledi. İddiaya göre, 3716 sokak üzerinde bulunan bir eve sürekli girip çıkan erkekler mahalledeki vatandaşların dikkatini çekti. Durumdan rahatsız olan mahalle sakinleri olayı polis ekiplerine bildirdi. Manisa Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü’ne bağlı Ahlak Bürosu ekipleri ihbar gelen evle ilgili geniş çapta çalışma başlattı. 

Polis ekipleri bir süre izlemeye aldığı eve girip çıkan farklı erkeklerin olduğu tespit etti. Bu durum üzerine Ahlak Bürosu ekipleri eve operasyon düzenledi. Evin içerisinde bulunan yaşları 35 olan iki kadın’ Fuhuş yapmak’ suçundan  ve ‘Fuhuşa teşfik, aracılık, yer temin etmek’ suçlarından İsmet Y.(53),Nigar Y.(50) isimleri şahıslar gözaltına alındı. Polis şahısların ifadesini aldıktan sonra mahkemeye sevk etti.  

Yorumlar