04 Mayıs 2024
  • Manisa18°C
  • İzmir16°C

MADEN SUYUNUN CİLDE FAYDALARI

Maden suyunun yararlarından faydalanarak cilt bakımı yapabilir ve cildinizin ihtiyacı olan minarelleri cildinize kazandırabilirsiniz.

Maden suyunun cilde faydaları

03 Şubat 2016 Çarşamba 14:25

Bu haber toplam 4032 defa okunmuştur

Maden suyunun yararlarından faydalanarak cilt bakımı yapabilir ve cildinizin ihtiyacı olan minarelleri cildinize kazandırabilirsiniz. Maden suyu ile cilt bakımı ve cilt temizliği yaparken, kullandığınız maden suyunun doğal maden suyu olmasına özen göstermelisiniz.

Maden suyunun cilde iyi gelmesinin en önemli sebebi içinde yüksek miktarda silis yer almasıdır. Silis, elastin ve kollajen liflerinin arasında yer alan yumuşak hücreleri güçlendirir.

Ciltte bir ferahlama ve rahatlama sağlar. Ciltteki tıkalı gözenekleri açarak sivilce ve siyah nokta oluşumunun önüne geçer.

Ciltteki kir ve yağların temizlenmesine yardımcı olur. Ve daha pürüzsüz bir görünüm kazanmasını sağlar.

Yüzdeki mimik çizgilerinin azalmasını sağlar.

Cildinizi, uygun bir sabun ve ılık suyla yıkayarak, nazikçe kurulayın. Üzerine bir miktar maden suyu damlattığınız pamuğu, yüzünüzde fondöten sürer gibi gezdirin ve kurulamadan bırakın.
Gece yatmadan önce makyajdan tamamen arındırdığınız yüzünüze, tonik olarak süreceğiniz maden suyu, gece boyunca cildinizde yumuşatıcı ve dinlendiren bir etki sağlar.
Sabah kalktığınızda yüzünüzü maden suyu ile yıkamak da cildinizin güne ferah ve taze olarak başlamasına yardımcı olacaktır.

Yorumlar