06 Mayıs 2024
  • Manisa25°C
  • İzmir26°C

LGS'YE GİRECEK ÖĞRENCİLER BU SEMİNERİ SAKIN KAÇIRMAYIN

Eğitim Uzmanı ve Koray Varol yayınları kurucusu Koray Varol, "LGS Sürecinde Yapmamız Gerekenler" konulu semineri ile Eksen Tv'nin konuğu olacak.

LGS'ye girecek öğrenciler bu semineri sakın kaçırmayın

30 Aralık 2020 Çarşamba 13:53

Bu haber toplam 3382 defa okunmuştur

LGS'ye girecek öğrenciler bu semineri sakın kaçırmayın

Eğitim Uzmanı ve Koray Varol yayınları kurucusu Koray Varol, "LGS Sürecinde Yapmamız Gerekenler"  konulu semineri ile Eksen Tv'nin konuğu olacak.

9 Ocak Cumartesi saat 20.00'de Eksen Tv youtube canlı yayını ile öğrenciler ile buluşacak ve soruları yanıtlayacak olan Eğitim Uzmanı Koray Varol kimdir ?

Koray Varol, 1978 yılında İstanbul’da doğdu.
İstanbul Üniversitesi Fen Fakültesi Matematik Bölümü’nden mezun oldu.
Yüksek lisans eğitimini “8. Sınıf Öğrencilerinin Matematik Dersine Yaklaşımı Üzerine Bir Araştırma” konulu teziyle 2010 yılında tamamladı.
Koray Varol üst düzey liseleri hedefleyen öğrencilere yönelik özel hazırlık programının başarısıyla eğitim camiasında ses getirmiş olan bir eğitimcidir.
Koray Varol’un eğitim uzmanlığından önce öne çıkan özelliği bir eğitim sevdalısı olmasıdır. Başarı odaklı bir eğitim koçu olarak öğrencilerini eğitip hayata hazırlarken, vizyoner bakış açısıyla kendisini de sürekli eğitmeye devam ediyor. Ona göre eğitim bitmeyen bir yolculuktur.

seminer-duyuru-1.jpg

Yorumlar