27 Nisan 2024
  • Manisa20°C
  • İzmir22°C

KÜÇÜK DOSTLAR VETERİNER KLİNİĞİ HİZMETE BAŞLADI

Akhisar Belediyesinde görevli Cihan Dalgıç İnönü Mahallesi 1 sokak'da Küçük Dostlar Veteriner Hizmetleri Kliğini hizmete başladı. Akhisar Belediye Başkan Yardımcıları Latif Çakmak ve Ömer İşçi'nin de katıldığı açılış töreninde konuşan işletme sahibi Cihan

Küçük Dostlar Veteriner Kliniği Hizmete Başladı

05 Mayıs 2011 / 14:05

Bu haber toplam 11624 defa okunmuştur
Küçük Dostlar Veteriner Kliniği Hizmete Başladı
Akhisar (Kenan MOLLA)

Akhisar Belediyesinde görevli Cihan Dalgıç İnönü Mahallesi 1 sokak'da Küçük Dostlar Veteriner Hizmetleri Kliğini hizmete başladı. Akhisar Belediye Başkan Yardımcıları Latif Çakmak ve Ömer İşçi'nin de katıldığı açılış töreninde konuşan işletme sahibi Cihan Dalgıç “Uludağ Üniversitesi Veteriner Fakültesi'nden mezun oldum.

1988 yılından buyana veteriner hekimliği görevi yapmaktayım. Akhisar Belediyesinde Sokak Hayvanları Rehabilitasyon Merkezinde 11 yıldır görev yapıyorum. Aynı zamanda da bugünden itibaren kendi muayenehanemde Akhisar halkımıza, halkımızın sahip olduğu, biz insanlar gibi ağzı dili olmayan büyük baş ve küçük baş hayvanlarımız ile ilgili yapılması gereken her türlü teşhis ve tedavi hizmetini en iyi şekilde vereceğime inanıyorum” dedi.
























Yorumlar