04 Mayıs 2024
  • Manisa14°C
  • İzmir16°C

KARTLI SAYAÇ KULLANICILARINA BAYRAM UYARISI

Manisa Büyükşehir Belediyesi Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü’nden, Elektronik Kartlı Sayaç kullanan abonelerin 9 günlük bayram tatilinde sularının kesilmemesi için kartlarını tanımlatmaları durumunda sularının kesilmeyeceği bilgisi payla

Kartlı Sayaç Kullanıcılarına Bayram Uyarısı

28 Haziran 2016 Salı 09:55

Bu haber toplam 3208 defa okunmuştur

Kartlı Sayaç Kullanıcılarına Bayram Uyarısı
Haber Merkezi - Basın Bülteni

Manisa Büyükşehir Belediyesi Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü’nden, Elektronik Kartlı Sayaç kullanan abonelerin 9 günlük bayram tatilinde sularının kesilmemesi için kartlarını tanımlatmaları durumunda sularının kesilmeyeceği bilgisi paylaşıldı.

MASKİ Genel Müdürlüğü’nden bayram tatili dolayısıyla vatandaşlara büyük kolaylık sağlayacak bir çalışma geldi. Vatandaşların, 9 günlük tatil süresince, sayaçlarında su bitmemesi için kartlarını tanımlatırlarsa bayram süresince suları kesilmeyecek. MASKİ Genel Müdürlüğü Merkez Binası ve Yarhasanlar Şubesi ile ilçelerde, 4 Temmuz 2016 Pazartesi ve 8 Temmuz Cuma günü açık olacak. Aboneler bu tarihlerde de hem dolum yaptırabilirler hem de kartlarını tanımlatabilirler. Ancak, 1 Haziran 2016 tarihinden sonra kartlarına dolum yapan vatandaşların bayram boyunca suları kesilmeyecek. Bayram boyunca suları kesilmeyecek olan vatandaşlar, tatil dönüşü kullandıkları suyun parasını ödeme merkezlerinden ödeyebilecek. Kartlı sayaçlarını tanımlatmayan veya unutan vatandaşlar avans yükleme noktalarından kartlarına dolum yapabilecek. 

Yorumlar