30 Nisan 2024
  • Manisa16°C
  • İzmir14°C

KARABULUT ŞİRKETLER GRUBUNDAN DUYURU

Ramazan Bayramı süresince Caddelerde Otopark Ücreti alınmayacaktır.

Karabulut Şirketler Grubundan Duyuru

01 Temmuz 2016 Cuma 11:57

Bu haber toplam 4952 defa okunmuştur

Karabulut Şirketler Grubundan Duyuru

Ramazan Bayramı süresince Caddelerde Otopark Ücreti alınmayacaktır.

İlçemizde, Akhisar Belediye Gençlik ve Spor Kulubü Derneği yararına, Karabulut Grup Tic. ve San. Ltd. Şti’nin desteği ile; Tahir ÜN Caddesi, 1. Nakliye Caddesi ve 2. Nakliye Caddelerinde yapılmakta olan ücretli Otopark uygulaması, 5 – 6 – 7 Temmuz 2016 Tarihlerinde Ramazan Bayramı süresince  yapılmayacaktır.

Uygulamanın başladığı Tarihten bu yana halkımızın yanı sıra araç sürücülerinin de  kısa sürede göstermiş oldukları uyum, Akhisar’ımız Caddelerinde trafik düzeninin sağlanması nedeniyle halkımızın memnuniyetlerini bildirmelerinden, Şirketimizin verdiği hizmetin kalitesinin  devamlılığının sağlanması yönünde olumlu adımların atılmasına vesile olduğundan dolayı, Halkımızın göstermiş oldukları  bu duyarlılıklarına teşekkür ederiz.

Bu uygulamanın İlçemize, halkımıza ve Akhisar Belediye Gençlik ve Spor Kulubü Derneğine faydalar getireceği umuduyla yapılmaktadır. Bu vesile ile Karabulut Şirketler Gurubu Yönetim kurulu olarak tüm halkımızın Ramazan Bayramlarını en içten dileklerimizle kutlar, aileleri ile birlikte sağlıklı ve mutlu günler geçirmelerinin temenni ederiz.

                                                                                                                Karabulut Şirketler Grubu

                                                                                                                       Yönetim Kurulu

Yorumlar