04 Mayıs 2024
  • Manisa12°C
  • İzmir14°C

KAPANAN KAVŞAĞA AKHİSARLILARDAN TEPKİ

Marmara ve Ege Bölgesini birbirine bağlayan önemli kara yollarından birisi olan Akhisar şehir merkezi içerisinden E385 devlet karayolu üzerindeki kapanan kavşak Akhisarlıların tepkisini topladı.

Kapanan Kavşağa Akhisarlılardan Tepki

30 Haziran 2016 Perşembe 14:43

Bu haber toplam 15390 defa okunmuştur

Kapanan Kavşağa Akhisarlılardan Tepki
Akhisar Haber Ajansı – AHA

Marmara ve Ege Bölgesini birbirine bağlayan önemli kara yollarından birisi olan Akhisar şehir merkezi içerisinden E385 devlet karayolu üzerindeki kapanan kavşak Akhisarlıların tepkisini topladı. Manisa istikametinden gelip Akhisar şehir merkezine girişte Sigara Fabrikası yoluna dönüş Karayolları Genel Müdürlüğü tarafından kapatıldı.

Bu bölgede bulunan Gıda ve Tekstil İşletmelerinin bulunduğu Gıdacılar Çarşısı, Devlet Hastanesi, Diş Hastanesi, Akhisar Belediyespor Tesisleri gibi bir çok kamu kurum ve kuruluşlarına gitmek isteyen vatandaşlar Tariş ve Gar kavşağındaki yükü ikiye katlayacak.

Bayram öncesi yoğun trafiğin yaşanacağı bu bölgenin kapanmasının ardından nasıl bir trafik kargaşası yaşanacak merak konusu oldu.

Konu ile ilgili Manisa Büyükşehir Belediyesi Ulaştırma Komisyon Merkezi ilerki günlerde durumun düzeltilmesi konusunda gerekli adımları atması bekleniyor.

(BG-ED) 

kapanan-kavsaga-akhisarlilardan-tepki-(1).jpgkapanan-kavsaga-akhisarlilardan-tepki-(2).jpgkapanan-kavsaga-akhisarlilardan-tepki-(3).jpgkapanan-kavsaga-akhisarlilardan-tepki-(4).jpgkapanan-kavsaga-akhisarlilardan-tepki-(5).jpg

akhisar-kapanan-kavsagi-akhisarlilardan-tepki-(1).jpgakhisar-kapanan-kavsagi-akhisarlilardan-tepki-(2).jpgakhisar-kapanan-kavsagi-akhisarlilardan-tepki-(3).jpgakhisar-kapanan-kavsagi-akhisarlilardan-tepki-(4).jpgakhisar-kapanan-kavsagi-akhisarlilardan-tepki-(5).jpgakhisar-kapanan-kavsagi-akhisarlilardan-tepki-(6).jpgakhisar-kapanan-kavsagi-akhisarlilardan-tepki-(7).jpgakhisar-kapanan-kavsagi-akhisarlilardan-tepki-(8).jpgakhisar-kapanan-kavsagi-akhisarlilardan-tepki-(9).jpgakhisar-kapanan-kavsagi-akhisarlilardan-tepki-(10).jpg

Yorumlar