28 Nisan 2024
  • Manisa20°C
  • İzmir22°C

KAHVECİLER ODA BAŞKANI GÜNEY, GAZETECİLER GÜNÜMÜZÜ KUTLADI

Akhisar Kahveciler Esnaf Oda Başkanı Erkin Güney ve yönetim kurulu üyeleri, Hüseyin Öktem, Tonay Tosuner ve Oda Sekreteri Hanife Ceyhan Özçelik ile birlikte 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü nedeniyle Akhisar Haber Ajansını ziyaret ederek Çalışan Gazetecil

Kahveciler Oda Başkanı Güney, Gazeteciler Günümüzü Kutladı

10 Ocak 2017 Salı 16:36

Bu haber toplam 3221 defa okunmuştur

Kahveciler Oda Başkanı Güney, Gazeteciler Günümüzü Kutladı
Akhisar Haber Ajansı -AHA 

Akhisar Kahveciler Esnaf Oda Başkanı Erkin Güney ve yönetim kurulu üyeleri, Hüseyin Öktem, Tonay Tosuner ve Oda Sekreteri Hanife Ceyhan Özçelik ile birlikte 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü nedeniyle Akhisar Haber Ajansını ziyaret ederek Çalışan Gazeteciler Gününü kutladılar.

Ziyarette konuşan Kahveciler Esnaf Oda Başkanı Erkin Güney;" İlçemizde iyi bir yayıncılık yapıyorsunuz ve Akhisarlıların sitenizi iyi takip ediyor. Bu vesile ile tüm Akhisarlılar haberleri sizlerden öğreniyor. Bu duygu ve düşüncelerle Akhisar'daki tüm gazetecilerin 10 Ocak Dünya Çalışan Gazeteciler Gününü kutlar; görevlerinde başarılar dileriz" dedi.

Akhisar Haber İmtiyaz sahibi ve Yönetici Kenan Molla;" 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Gününü kutlamanızdan çok mutlu olduk, nazik ziyaretinizden dolayı çok teşekkür ediyorum" dedi.

kmo_2551.jpgkmo_2556.jpgkmo_2558.jpgkmo_2561.jpg

Yorumlar