29 Nisan 2024
  • Manisa14°C
  • İzmir16°C

İYİ PARTİ, ÇALIŞAN GAZETECİLER GÜNÜMÜZÜ KUTLADI

Akhisar İyi Parti ilçe Başkanı Mustafa Kındıroğlu, başkan yardımcısı Ali Koç, gençlik kolları başkanı Orhan Dolunay Solmaz ve Akhisar Belediye meclis üyesi Nurullah Zağlı ile birlikte 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü nedeniyle Akhisar Haber Ajansını ziyar

İyi Parti, Çalışan Gazeteciler günümüzü kutladı

11 Ocak 2021 Pazartesi 13:56

Bu haber toplam 1823 defa okunmuştur

İyi Parti, Çalışan Gazeteciler günümüzü kutladı
Akhisar Haber Ajansı-AHA

Akhisar İyi Parti ilçe Başkanı Mustafa Kındıroğlu, başkan yardımcısı Ali Koç, gençlik kolları başkanı Orhan Dolunay Solmaz ve Akhisar Belediye meclis üyesi Nurullah Zağlı ile birlikte 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü nedeniyle Akhisar Haber Ajansını ziyaret ederek Çalışan Gazeteciler Gününü kutladı.

Kındıroğlu; "Öncelikle 10 Ocak Çalışan Gazeteciler gününüzü kutluyorum. Yapmış olduğunuz görev halkı bilgilendirme ve kamuoyu oluşturmak olduğu için görevlerinin kutsallığına saygı duyuyoruz. İlçede iyi bir yayıncılık yapıyorsunuz ve Akhisarlılar sitenizi iyi takip ediyor. 10 Ocak Dünya Çalışan Gazeteciler Gününü kutlar; görevlerinde başarılar dileriz" dedi.

Akhisar Haber İmtiyaz sahibi ve Yönetici Kenan Molla;" 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Gününü kutlamanızdan çok mutlu olduk, nazik ziyaretinizden dolayı çok teşekkür ediyorum" dedi.


kmo_4330.jpgkmo_4331.jpgkmo_4332.jpgkmo_4333.jpg

Yorumlar