17 Mayıs 2024
  • Manisa23°C
  • İzmir23°C

İŞ BANKASI HAYATINI KAYBEDEN MADEN İŞÇİLERİNİN BORÇLARINI SİLİYOR

Soma’da yaşanan maden kazasının ardından Türkiye İş Bankası’ndan yapılan yazılı açıklamada ülkemizi yasa boğan kazanın acılarını paylaşmak ve yaraların sarılmasına destek olmak üzere Banka, yöredeki müşterilerinin yanında olduğunu belirterek, şu ifadelere

İş Bankası Hayatını Kaybeden Maden İşçilerinin Borçlarını Siliyor

15 Mayıs 2014 Perşembe 17:07

Bu haber toplam 3879 defa okunmuştur

İş Bankası Hayatını Kaybeden Maden İşçilerinin Borçlarını Siliyor
Haber Merkezi

Soma’da yaşanan maden kazasının ardından Türkiye İş Bankası’ndan yapılan yazılı açıklamada ülkemizi yasa boğan kazanın acılarını paylaşmak ve yaraların sarılmasına destek olmak üzere Banka, yöredeki müşterilerinin yanında olduğunu belirterek, şu ifadelere yer verdi:

“Soma’daki elim kaza hepimizi derinden üzmüştür. İş Bankası Grubu olarak hayatını kaybeden maden işçilerimize Allah’tan rahmet, ailelerine ve tüm ülkemize sabır ve başsağlığı diliyoruz. Kaybettiğimiz maden işçilerimizin Bankamıza olan borçları silinecektir. Tüm maden işçilerimizin ve ailelerinin bankacılık hizmetlerinde ihtiyaç duyacağı her türlü kolaylık Bankamızca gösterilecektir. Öte yandan, büyük kayıplar verdiğimiz bu olayda sadece maden işçilerimiz ve ailelerinin değil, tüm yöre halkının zorluklar yaşadığı dikkate alınarak, ilk aşamada, olaydan etkilenen müşterilerimizin bireysel ve ticari bütün kredilerinin ve kredi kartlarının ödemeleri de faizsiz olarak ertelenmiştir. Ayrıca, bu kapsamda yapılacak havale ve EFT işlemleri ücretsiz olarak gerçekleştirilecektir” denildi.

Yorumlar