07 Mayıs 2024
  • Manisa6°C
  • İzmir13°C

İLÇE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRÜ SÖZCÜER' DEN SATRANÇ ÖĞRETMENLERİNE TEŞEKKÜR

İlçe Milli Eğitim müdürü Kemal Sözcüer, Cumhuriyet Bayramı etkinlikleri çerçevesinde yapılan okullar arasında yapılan “Cumhuriyet Kupası Satranç Turnuvasında” görev alan öğretmenlere, Mandacı Spor Tesislerinde yaptığı toplantıda başarılı bir turnu

İlçe Milli Eğitim Müdürü Sözcüer den Satranç Öğretmenlerine Teşekkür

04 Kasım 2007 Pazar 23:29

Bu haber toplam 4198 defa okunmuştur

KEMAL SÖZCÜER' DEN SATRANÇ ÖĞRETMENLERİNE TEŞEKKÜR TOPLANTISI!
>>>>>Kenan MOLLA

İlçe Milli Eğitim müdürü Kemal Sözcüer, Cumhuriyet Bayramı etkinlikleri çerçevesinde yapılan okullar arasında yapılan “Cumhuriyet Kupası Satranç Turnuvasında” görev alan öğretmenlere, Mandacı Spor Tesislerinde yaptığı toplantıda başarılı bir turnuva organizasyonu için kendilerine teşekkür etti.

Kemal Sözcüer, ”Hayatım boyunca yaptığım her projede hep mükemmel olmayı hedefledim. Her projemde sonradan hayal edemeyeceğimden büyük başarı ortaya çıktı. Turnuvamızı da bu gözle değerlendirdiğimde aynı başarıya bir kez daha ulaşmanın sevincini yaşadım. Görev alan öğretmenlerimiz mükemmel bir performans sergileyerek kendilerine olan güvenimi haklı çıkardı. Turnuvamızdaki başkalarının önemsemeyeceği eksiklikleri hep birlikte değerlendirip ortaya çıkardık. Bundan sonraki yapacağımız turnuvalarda bu eksiklikleri tekrarlamayarak daha da başarılı etkinlikler ortaya çıkarmayı düşünüyoruz. Köy ve kasabalardaki başarılı satranç çalışmalarını gözlemledik. Aldığımız satranç saati ve takımlara yenilerini ekleyerek malzeme durumumuzu daha iyi yerlere getireceğiz. Salonlara sığmayan ilgiyi gördük, yeni turnuva yerleri araştırıyoruz." dedi.








Yorumlar