08 Mayıs 2024
  • Manisa26°C
  • İzmir24°C

İKİ MAHALLE ARASINDA KONFORLU ULAŞIM

Manisa Büyükşehir Belediyesi Yol Yapım ve Onarım Dairesi Başkanlığı, Akhisar ilçesine bağlı Kapaklı ile Mecidiye mahallelerini birbirine bağlayan yolda sıcak asfalt çalışması başlattı.

İki mahalle arasında konforlu ulaşım

26 Şubat 2018 Pazartesi 10:40

Bu haber toplam 4911 defa okunmuştur

İki mahalle arasında konforlu ulaşım
Haber Merkezi

Manisa Büyükşehir Belediyesi Yol Yapım ve Onarım Dairesi Başkanlığı, Akhisar ilçesine bağlı Kapaklı ile Mecidiye mahallelerini birbirine bağlayan yolda sıcak asfalt çalışması başlattı. Yıllardır sorun yaşanan yolda çalışmanın başlamasını sevinçle karşılayan mahalleliler, Manisa Büyükşehir Belediyesine teşekkür etti.

Manisa’nın Akhisar ilçesine bağlı Kapaklı Mahallesi ile Mecidiye Mahallesi’ni birbirine bağlayan ve yıllardır trafik güvenliği açısından büyük sorun yaşatan yola Manisa Büyükşehir Belediyesi el attı. Manisa Büyükşehir Belediyesi Yol Yapım ve Onarım Dairesi Başkanlığı, iki mahalleyi birbirine bağlayan yolda sıcak asfalt çalışması başlattı. Devam eden çalışmaları Büyükşehir Belediyesi Akhisar Koordinatörü Doğan Ensivri, Kapaklı Mahallesi Muhtarı Derviş Ali Erdoğan ve Mecidiye Mahallesi Muhtarı Akif Mezineler yerinde inceledi. Mahalle muhtarları ve vatandaşlara Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’ün selamlarını ileten Koordinatör Ensivri, sıcak asfalt çalışmalarının her iki mahalleye hayırlı olmasını diledi.

Mahalleli Çalışmalardan Mutlu

Uzun yıllardır yolla ilgili sorun yaşadıklarını aktaran Kapaklı Mahallesi Muhtarı Derviş Ali Erdoğan, sıcak asfalt çalışmasının başlamasının kendilerini çok mutlu ettiğini söyledi. Mecidiye Mahallesi Muhtarı Hayati Erkovan da, iki mahalleyi birbirine bağlayan yolun asfaltlanmasının trafik güvenliği açısından önemine dikkat çekti. Muhtarlar ve vatandaşlar, yol yapım çalışması nedeniyle Manisa Büyükşehir Belediyesine ve Başkan Cengiz Ergün’e teşekkür etti.
akhisar-(1)-104.jpgakhisar-(2)-105.jpgakhisar-(3)-087.jpgakhisar-(4)-085.jpgakhisar-(5)-075.jpgakhisar-(6)-063.jpgakhisar-(7)-050.jpg

Yorumlar