29 Nisan 2024
  • Manisa24°C
  • İzmir26°C

İHTİYAÇTAN DGS VE ALES KURSLARI

İhtiyaç Akademiden Meslek Yüksel Okulu Öğrenci ve Mezunlarına Büyük Fırsat. Kasım Ayında Başlayan Kurslara Yetişemeyen DGS’ye Hazırlanmak İsteyen Adaylara Yönelik Hızlandırılmış DGS Kursu Başlatıyor.

İhtiyaçtan DGS ve ALES Kursları

18 Ocak 2015 Pazar 16:45

Bu haber toplam 2896 defa okunmuştur

İhtiyaç Akademiden Meslek Yüksel Okulu Öğrenci ve Mezunlarına Büyük Fırsat.  Kasım Ayında Başlayan Kurslara Yetişemeyen DGS’ye Hazırlanmak İsteyen Adaylara Yönelik Hızlandırılmış DGS Kursu Başlatıyor.

150 saatlik program ile Matematik , Geometri , Türkçe , Sayısal Mantık ve Sözel Mantık derslerinden oluşan kurs paketine kayıt yaptıran adaylara;

DGS konu anlatımlı modüler set

DGS soru bankası modüler set

DGS çıkmış konular soru bankası

DGS çek kopart yaprak test

DGS sınırsız video ders

DGS 10 adet Türkiye Geneli Deneme Sınavı  verilecek.

Kurs detayları ile ilgili detaylı bilgisine başvurduğumuz Ferhat Arslan ; “Kasım ayında başlayan DGS kursumuz hafta sonları devam etmektedir. DGS hızlandırma grubumuz ise hafta içi 2 gün olarak planlandı. Ayrıca hem ALES hem DGS kurslarımızda derse giren öğretmenlerimiz Matematik-Geometri-Sayısal Mantık ve Sözel Mantık öğretmenleri ayrıdır. 27 Ocak tarihinde başlayacak kurs programı ile ilgili detaylı bilgi almak isteyen adaylarımızı kurumumuza bekliyoruz.” Dedi.

       Ayrıca Akhisar da ilk kez uygulanan Ales kurs programına dahil olmak isteyen adayların hala geç kalmadığını belirten Arslan “ Ales kurs programı ile kariyerinize büyük bir artı katıyoruz. Bahar dönemi Ales için kayıtlarımız devam ediyor.” dedi.

foto.jpghizlandirma-manisa.jpgimages.jpgturkiyenin_en_buyugu.jpg

Yorumlar