17 Mayıs 2024
  • Manisa17°C
  • İzmir19°C

GÜRAL; RAMAZAN BAYRAMI ARİFE GÜNÜ ÇARŞAMBA PAZARI AÇIK OLACAK

Türkiye Pazarcılar Federasyonu Yönetim Kurulu Üyesi ve Akhisar Manavlar ve Pazarcılar Esnaf Odası Başkanı Mustafa Güral, yaptığı yazılı açıklamasında Ramazan Bayramı nedeniyle 9 Nisan Salı günü Çarşamba Pazar yeri açık olacağını söyledi.

Güral; Ramazan Bayramı arife günü Çarşamba pazarı açık olacak

08 Nisan 2024 Pazartesi 11:12

Bu haber toplam 737 defa okunmuştur

Güral; Ramazan Bayramı arife günü Çarşamba pazarı açık olacak

Akhisar Haber Ajansı

Türkiye Pazarcılar Federasyonu Yönetim Kurulu Üyesi ve Akhisar Manavlar ve Pazarcılar Esnaf Odası Başkanı Mustafa Güral, yaptığı yazılı açıklamasında Ramazan Bayramı nedeniyle 9 Nisan Salı günü Çarşamba Pazar yeri açık olacağını söyledi.

Güral yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı,” Çok kıymetli Akhisarlı hemşerilerimiz değerli tüketicilerimiz Çarşamba günü idrak edeceğimiz Ramazan Bayramımız sebebiyle;  Çarşamba pazaryerimiz 9 Nisan Salı günü Çarşamba Pazaryerimizde tüm pazarcı esnaflarımız halkımıza hizmet verecek olup ilçemizdeki manav dükkânlarımız da siz halkımıza hizmet verecektedir. 

Güral;” Tüm tüketicilerimizi her türlü emtianın bulunduğu pazaryerlerimize bekliyoruz pazaryerimize gelemeyecek olan tüketicilerimizi sebze meyvenin en kalitelisinin satıldığı manav dükkânlarımıza davet ediyoruz. Pazarlarımız ve manav dükkânlarımız günlük, uygun ve taze ürünlerin satıldığı yerlerdir. Bayram haftası sebebi ile sebze, meyve, tuhafiye ve şarküteri ürünlerimizle siz kıymetli tüketicilerimizin hizmetinde olacağız.  Bu sebeple Bayram sofralarınızda ve misafirlerinize ikram etmek ve en güzel hediyeleri almak için sizleri pazaryerlerimize ve manav dükkânlarımıza bekliyoruz. Tüm Akhisarlı hemşerilerimize ve tüm esnaflarımıza hayırlı bayramlar diliyorum” dedi.

a--(2)-586-002.jpg

Yorumlar