05 Mayıs 2024
  • Manisa11°C
  • İzmir12°C

GİZEM KARA SEVENLERİNİ ÜZDÜ

23 Aralık'ta İzmir Bornova'da bunalım sonucu bir apartmanın 6. katından atlayarak intihara teşebbüs eden Bornova Anadolu Lisesi çalışkan öğrencilerinden son sınıf öğrencisi Akhisarlı Gizem Kara (17) Ege Üniversitesi Tıp Fakültesi hastanesinde önceki gece

Gizem Kara sevenlerini üzdü

23 Ocak 2010 Cumartesi 00:00

Bu haber toplam 24182 defa okunmuştur

Gizem Kara sevenlerini üzdü
Akhisar: (Kenan MOLLA)

            23 Aralık'ta İzmir Bornova'da bunalım sonucu bir apartmanın 6. katından atlayarak intihara teşebbüs eden Bornova Anadolu Lisesi çalışkan öğrencilerinden son sınıf öğrencisi Akhisarlı Gizem Kara (17)  Ege Üniversitesi Tıp Fakültesi hastanesinde önceki gece vefat etmesi sevenlerini üzdü. Cenazede acılı baba Tarık Kara ve Manisa Ticaret Meslek Lisesinde okuyan oğlu Serkan Kara, taziyeleri kabul ederken gözyaşlarını tutamadı. Akhisar Yeni Gülruh Camisinde kılınan ikindi namazına müteakip Yeni Mezarlıkta sevenleri tarafından gözyaşları arasında toprağa verildi.

            Akhisar Telekom müdürlüğünde 19 yıl çalıştıktan sonra kurum değiştirerek Manisa Celal Bayar Üniversitesinde teknisyen olarak görev yapan Acılı baba Tarık Kara (45) “Çok çalışkan, hayat dolu ve başarılı olan güzel kızım Gizem'imi yaşatamadım” dedi.

            Cenazeye Akhisar Telekom çalışanları, Manisa Celal Bayar Üniversitesi Personeli ve Bornova Anadolu Lisesi öğrencileri cenazede gözyaşlarını tutamadılar.














Yorumlar