30 Nisan 2024
  • Manisa13°C
  • İzmir14°C

GEDİZ ELEKTRİK VE DENİZBANK’TAN ÖDEME AVANTAJI SAĞLAYAN ÖNEMLİ İŞBİRLİĞİ

Gediz Elektrik, DenizBank ile üreticilere ödeme avantajı sağlayan bir işbirliği gerçekleştirdi.

Gediz Elektrik ve DenizBank’tan Ödeme Avantajı Sağlayan Önemli İşbirliği

20 Ağustos 2014 Çarşamba 16:48

Bu haber toplam 3523 defa okunmuştur

Gediz Elektrik ve DenizBank’tan Ödeme Avantajı Sağlayan Önemli İşbirliği
Haber Merkezi

Gediz Elektrik, DenizBank ile üreticilere ödeme avantajı sağlayan bir işbirliği gerçekleştirdi. Bu işbirliği çerçevesinde, Gediz Elektrik Perakende Satış A.Ş.’den tarımsal faaliyet kapsamında elektrik enerjisi tedarik eden Tarımsal Sulama Müşterileri, elektrik fatura bedellerini Üretici Kart ile 6 aya varan vadelerle ödeme imkanına sahip olacak.

İmzalanan protokole göre, Gediz Elektrik tarımsal sulama müşterisi çiftçiler DenizBank’ın Tarım Bankacılığı alanında sunduğu avantajlardan yararlanabilecek.

Tarım sektörünün gelişmesi yönünde sürdürdüğü yoğun faaliyetler ile özel bankalar arasında birinci sırada bulunan DenizBank ile Gediz Elektrik Perakende Satış A.Ş., 20 Ağustos 2014 tarihinde düzenledikleri basın toplantısında işbirliği protokolü imzaladı. İki kurum arasında yapılan anlaşma ile üreticiler, tarımsal elektrik faturalarını Üretici Kart ile 6 aya varan vadelerle ödeme avantajından yararlanabilecekler.
İşbirliğinin İzmir ve Manisa Tarımsal Sulama Müşterileri için önemli bir fırsat olduğunu belirten Gediz Elektrik Perakende Satış A.Ş. Müşteri İlişkileri Müdürü Mustafa Demir yaptığı değerlendirmede, “Bölgemizde yaygın olarak sulu tarım yapılması ve bu suyu tarlalarına ulaştırana kadar harcanan enerjinin çiftçi maliyetini arttıran bir unsur olması sebebiyle, çiftçilerimizin zor günlerinde yanında yer alarak onlara destek olabilmek adına ve elektrik fatura ödemelerinde kolaylık sağlamak amacıyla DenizBank işbirliği ile bu projeyi geliştirdik. Tüm Gediz Elektrik Müşteri İlişkileri Merkezlerine POS cihazlarının kurulumu yapılmış olup üretici kart sahipleri elektrik fatura ödemelerini 6 aya kadar varan vadeler halinde yapabilmektedir.” dedi.
İmzalanan protokole ilişkin değerlendirmelerde bulunan DenizBank Batı Anadolu Bölge Müdürü Hasan Özer Orhan ise, Gediz Elektrik Perakende Satış A.Ş. ile önemli bir işbirliği yaptıklarını ve üreticilere sağladıkları avantajların artmasından mutluluk duyduklarını belirtti.
Hasan Özer Orhan, sözlerine şöyle devam etti: “DenizBank olarak tarımın ülke ekonomimize katkısının bilincindeyiz ve üreticinin zor günlerinde de yanındayız. İmzaladığımız bu protokol ile Gediz Elektrik Perakende Satış A.Ş.’ den elektrik enerjisi tedarik eden tarımsal sulama müşterisi çiftçiler de DenizBank’ın üreticiye sunduğu tüm yeni ürün ve hizmetlerden yararlanabilecekler.”
Tarım sektörünün gelişmesi yönünde sürdürdüğü ve sektöre sunduğu yenilikçi ürünler sunan DenizBank, Türk tarımının modernizasyonuna destek vermek, tarımsal üretimde verimliliği ve çiftçimizin dünya arenasındaki rekabetçi gücünü artırmak hedefiyle çalışmalarını sürdürüyor.
Türkiye’de bir ilk olan “Üretici Kart” hakkında...
- Üreticiler Üretici Kartlarını; mazot, gübre, yem, tarım ilacı, tohum, tarım makinaları ve diğer tarımsal ihtiyaçları için anlaşmalı üye işyerlerinden alışveriş yaparak veya ATM’lerden nakit çekerek kullanabiliyor.
- Geri ödemeler DenizBank’ın tüm tarım kredilerinde olduğu gibi ürünün hasat tarihinde yapılabiliyor.
- Nakit taşıma riskini ortadan kaldırıyor.
- Erken ödeme imkanı sunuyor.
- Anlaşmalı işyerlerinde kampanyalı tarımsal girdi alışveriş imkanı sağlıyor.
-
Gediz Elektrik bir Aydem kuruluşudur.

Aydem hakkında
Aydem 2008 yılından itibaren Aydın, Denizli, Muğla illerinde yaklaşık 1,65 milyon müşteriye sürekli, kaliteli, kesintisiz hizmet anlayışıyla sektörde faaliyet gösteren lisanslı ilk özel elektrik dağıtım ve perakende satış şirketidir. 2013 yılında Gediz Elektrik Dağıtım ve Gediz Elektrik Perakende Satış Şirketlerini bünyesine katarak İzmir ve Manisa illeriyle birlikte toplam 5 ilde 4.2 milyon müşteriye elektrik dağıtım ve perakende satış hizmeti vermektedir.


DenizBank Hakkında
DenizBank, gelişmekte olan Türk denizcilik sektörüne finansman sağlama hedefi ile bir kamu iktisadi teşebbüsü olarak 1938 yılında kurulmuştur. 1997 yılının başında, bir bankacılık lisansı olarak Zorlu Holding tarafından Özelleştirme İdaresi'nden satın alınan DenizBank’ı, Avrupa'nın önde gelen finans gruplarından Dexia Ekim 2006’da bünyesine katmıştır. 6 yıl boyunca Dexia’nın ana hissedarlığında faaliyetlerini sürdüren DenizBank, 28 Eylül 2012 itibariyle Rusya’nın en büyük ve köklü bankası Sberbank çatısı altında hizmet vermeye devam etmektedir. DenizBank, kısa süre içerisinde Türkiye’nin sayılı bankalarından biri haline gelmiştir. 2003 yılında çeşitli finansal hizmetleri aynı çatı altında toplayan bir “finansal süpermarket” oluşturmak amacıyla DenizBank Finansal Hizmetler Grubu kurulmuştur. DenizBank Finansal Hizmetler Grubu’nun, Türkiye’nin 81 ilinde, iştiraklerin şubeleri dâhil toplam 739 şubesi ile 15 bine yakın çalışanı bulunmaktadır. DenizBank Finansal Hizmetler Grubu çatısı altında; DenizBank'ın yanı sıra yedi yerli, üç uluslararası finansal iştirak ile finansal olmayan üç yerli iştirak ve Bahreyn'de bir şube bulunmaktadır. DenizYatırım, Ekspres Menkul, Deniz GYO, DenizPortföy Yönetimi, DenizLeasing, DenizFaktoring, Destek Varlık Yönetimi; Intertech, DenizKültür ve Bantaş grubun yerli; Eurodeniz, DenizBank AG ve DenizBank Moscow ise uluslararası iştirakleridir.
 

Yorumlar