13 Mayıs 2024
  • Manisa12°C
  • İzmir17°C

GALATASARAY MAÇI ARDINDAN ŞİMDİ DE ULUSAL BASIN AKHİSARSPOR’A YÜKLENİYOR

Süper Lig 15’inci haftasında Galatasaray’a 4-2 mağlup olan Ege temsilcisi Teleset Mobilya Akhisarspor’a hakem Ümit Öztürk ve Galatasaray Teknik Direktörü İgor Tudar’un tacizleri ardından şimdi de İstanbul basını TFF’yi yönlendirme adına çirkin haberler ya

Galatasaray maçı ardından şimdi de ulusal basın Akhisarspor’a yükleniyor

10 Aralık 2017 Pazar 22:57

Bu haber toplam 7099 defa okunmuştur

Galatasaray maçı ardından şimdi de ulusal basın Akhisarspor’a yükleniyor
Akhisar Haber Ajansı - AHA

Süper Lig 15’inci haftasında Galatasaray’a 4-2 mağlup olan Ege temsilcisi Teleset Mobilya Akhisarspor’a hakem Ümit Öztürk ve Galatasaray Teknik Direktörü İgor Tudar’un tacizleri ardından şimdi de İstanbul basını TFF’yi yönlendirme adına çirkin haberler yapıyor.

Maçtaki hakemin hatalarını hiçbir şekilde kaleme almayan İstanbul basını maçın ardından basın mensuplarının zorla röportaj almak istemesi üzerine verdiği demeçleri hedef göstererek Okan Buruk’un 7 maç ceza alması gerektiğini savunuyor.

Ulusal çapta yayın yapan birkaç malum İstanbul basını “Galatasaray - Akhisar maçı oynanırken yardımcı hakeme ve 4. hakeme sözlerinden dolayı minimum 3 maç ceza alması beklenen Okan Buruk, maçın hakemi ve rakip teknik adam hakkında yaptığı sportmenliğe aykırı açıklamalarından dolayı da minimum 3 maç ceza alacak. Hakem tarafından saha dışına gönderilen ve "tedbirli" iken, tedbire uymayarak "karma" alanda röportaj veren Okan Buruk, minimum 1 maç cezaya çarptırılacak” sözlerine yer verdi.

(BG)

galatasaray-maci-ardindan-simdi-de-ulusal-basin-akhisarspor’a-yukleniyor.jpg


2017-12-11_08-36-11.jpg


2017-12-11_09-33-09.jpg

Yorumlar