10 Mayıs 2024
  • Manisa13°C
  • İzmir15°C

FOTOĞRAF SANATINA BAKIŞ KONULU SÖYLEŞİYE İLGİ YOĞUN OLDU

Akhisar Belediyesi sponsorluğunda, Akhisar Sanat Dostları Derneğinin Akhisar Belediyesi Meclis Salonu düzenlediği Fotoğraf konulu söyleşiye Fotoğraf sanatseverler tarafından ilgiyle izlendi.

Fotoğraf Sanatına Bakış Konulu Söyleşiye İlgi Yoğun Oldu

23 Ocak 2014 Perşembe 14:51

Bu haber toplam 3080 defa okunmuştur

Fotoğraf Sanatına Bakış Konulu Söyleşiye İlgi Yoğun Oldu
Akhisar Haber Ajansı -AHA

Akhisar Belediyesi sponsorluğunda, Akhisar Sanat Dostları Derneğinin Akhisar Belediyesi Meclis Salonu düzenlediği Fotoğraf konulu söyleşiye Fotoğraf sanatseverler tarafından ilgiyle izlendi. Fotoğraf Sanatına Bakış konulu söyleşiye Akhisarlı olan Dokuz Eylül Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Temel Eğitim Bölüm Başkanı Doç. Dr. Mehmet Koştumoğlu ve Yaşar Üniversitesi Öğretim Görevlisi Fotoğrafçı Tahir Ün, konuşmacı olarak katıldılar.

Her iki konuşmacı Akhisarlı olduklarını ve İzmir'de yaşadıklarını anlattıktan sonra soru cevap olarak yaklaşık 2,5 saat süren söyleşide Tahir Ün, fotoğrafın daha çok sanat yönünü konuşurken, Mehmet Koştumoğlu, fotoğrafın teknolojik yönünü konuştular.

Fotoğrafçı Tahir Ün'ün Çin’in Uygur bölgesindeki  10 dakikalık Portre çalışması Fotoğraf Sanatına Bakış konulu söyleşiye katılanlar çok beğenerek izlediler.

Fotoğraf teknolojisi nerden geldi nereye gittiğini hakkında bilgiler veren Doç. Dr. Mehmet Koştumoğlu," Liseli çocukların fotoğraf okumak isteyenler, sinema, TV bölümünden, İletişim Fakültesinde fotoğraf nedir onları ne yaparız en az 2 yıl öncesi ne yapmak istedikleri ve karar vermeleri gerekiyor, bilgilerini aktardı.

Söyleşinin sonunda Akhisar Sanat Dostları Derneği Onursal başkanı Dt. Kemal Çetin ve Akhisar Sanat Dostları Dernek Başkanı Hülya Arıcı Çap, Doç. Dr. Mehmet Koştumoğlu ve Yaşar Üniversitesi Öğretim Görevlisi Fotoğrafçı Tahir Ün'e plaket, Belediye Halkla ilişkiler Müdürü İbrahim Topaloğlu Belediyenin hediye paketlerini verdi.









































Yorumlar