07 Mayıs 2024
  • Manisa22°C
  • İzmir24°C

FİRARİ GASPÇI AKHİSAR’DA YAKALANDI

Manisa Açık Ceza Evi'nden 10 gün önce firar eden ve Akhisar’da da 2 gasptan ve 4 değişik suçtan aranan E.A. Akhisar İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği’nin hummalı çalışması sonucu yakalandı.

Firari gaspçı Akhisar’da yakalandı

26 Eylül 2016 Pazartesi 17:37

Bu haber toplam 17047 defa okunmuştur

Firari gaspçı Akhisar’da yakalandı
Akhisar Haber Ajansı - AHA

Manisa Açık Ceza Evi'nden 10 gün önce firar eden ve Akhisar’da da 2 gasptan ve 4 değişik suçtan aranan 20 yaşındaki E.A. Akhisar İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği’nin hummalı çalışması sonucu yakalandı.

Akhisar merkezde Ragıpbey Mahallesi ve Atatürk Mahallesinde 2 bayanın çantasını gasp ederek alan E.A. dün polisin hummalı çalışması sonucu Hacıishak Mahallesinde kovalamaca sonucu yakalandı. Üzerinde sahte kimlik ile yakalana E.A. bugün savcılığa verdiği ifadenin ardından çıkarıldığı nöbetçi mahkemece tutuklanarak Akhisar Kapalı Ceza Evi’ne gönderildi.

Bir çok vatandaşın korkusu olan gaspçı E.A.’nın yakalanması ardından vatandaşlar rahat nefes alırken emniyet güçlerine teşekkür etti.



firari-gaspci-akhisar’da-yakalandi-(1).jpgfirari-gaspci-akhisar’da-yakalandi-(2).jpgfirari-gaspci-akhisar’da-yakalandi-(3).jpgfirari-gaspci-akhisar’da-yakalandi-(4).jpgfirari-gaspci-akhisar’da-yakalandi-(5).jpg

Yorumlar