19 Mayıs 2024
  • Manisa29°C
  • İzmir33°C

FATİH FÜZÜN’DEN YENİ YIL MESAJI UMUT VE KARDEŞLİK VURGUSU

AK Partinin Akhisar Belediye Başkan Aday Adayı Fatih Füzün, 2024 Yılına Dair Umutlarını Paylaştı. AK Parti Akhisar Belediye Başkan Aday Adayı Fatih Füzün, 2024 yılının eşiğinde, umut dolu bir yeni yıl mesajı yayınladı. Füzün, mesajında barış,

Fatih Füzün’den Yeni Yıl Mesajı umut ve kardeşlik vurgusu

31 Aralık 2023 Pazar 19:01

Bu haber toplam 817 defa okunmuştur

Fatih Füzün’den Yeni Yıl Mesajı umut ve kardeşlik vurgusu

AK Partinin Akhisar Belediye Başkan Aday Adayı Fatih Füzün, 2024 Yılına Dair Umutlarını Paylaştı. AK Parti Akhisar Belediye Başkan Aday Adayı Fatih Füzün, 2024 yılının eşiğinde, umut dolu bir yeni yıl mesajı yayınladı. Füzün, mesajında barış, sağlık ve kardeşlik vurgusu yaparak, tüm insanlığa iyilikler getirmesini temenni etti.

Füzün, mesajında Türkiye’nin geleceği ve liderlik konusuna değinerek, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın vizyonu ile Türkiye Yüzyılına emin adımlarla ilerliyoruz. 2024 yılında da, bu birlik ve beraberlik ruhu içinde, millet olarak geleceğe yürüyeceğiz ”dedi.

Ayrıca Füzün, dünyada yaşanan zorluklara ve mazlumların durumuna dikkat çekerek, yeni yılın bu zorlukları sona erdiren ve umut dolu günler getiren bir yıl olmasını diledi. Bireysel ve toplumsal mutluluk, refahın eşit paylaşımı ve insanların birbirine destek olduğu bir dünya temennisiyle, mesajını sonlandıran Füzün, 2024 yılının tüm insanlık için hayırlara vesile olmasını diliyorum. Hemşerilerimin, milletimizin ve tüm insanlığın yeni yılını kutluyorum ifadelerini kullandı.

fatih-fuzun-yeni-yil-mesaji-(1).pngfatih-fuzun-yeni-yil-mesaji-(2).png

Yorumlar