03 Mayıs 2024
  • Manisa12°C
  • İzmir16°C

EVİNDE HİÇ GOL YEMEYEN AKHİSAR, ESKİŞEHİR’İ KONUK EDECEK

Spor Toto Süper Lig’de mücadele veren ve 7 haftalık periyot süresince 3 maçta evinde hiç gol yemeyen tek takım Akhisar Belediyespor, ligin 8. haftasında konuk edeceği Eskişehirspor hazırlıklarına yarın başlayacak.

Evinde Hiç Gol Yemeyen Akhisar, Eskişehir’i Konuk Edecek

12 Ekim 2015 Pazartesi 15:10

Bu haber toplam 2305 defa okunmuştur

Evinde Hiç Gol Yemeyen Akhisar, Eskişehir’i Konuk Edecek
Akhisar Haber Ajansı-AHA

Spor Toto Süper Lig’de mücadele veren ve 7 haftalık periyot süresince 3 maçta evinde hiç gol yemeyen tek takım Akhisar Belediyespor, ligin 8. haftasında konuk edeceği Eskişehirspor hazırlıklarına yarın başlayacak. Ligde verilen 1 haftalık ara nedeniyle yapacağı Göztepe hazırlık maçının da iptal edilmesi ardından idmanlarına 1 günlük iznin ardından devam edecek. Yeşil-Siyahlılar yarından itibaren Eskişehirspor maçı hazırlıklarını günde çift idman yaparak sürdürecek.

3 karşılaşmada deplasmanda puan alamayan Eskişehirspor’da teknik direktörlük görevine İsmail Kartal’ın getirilmesi ardından farklı bir kadro yapısı ile çıkması beklenirken, yeşil-siyahlılar da sahaya aynı parola ile çıkacak. Her maça olduğu gibi Manisa 19 Mayıs Stadında yine 3 puan parolası ile sahaya çıkacaklarını belirten İbrahim Evren Acar; “evimizde 3 maçımızda kaybetmedik, yine karşımız da deplasmanda hiç puan alamayan bir rakip var. Seyir zevki yüksek olacağına inandığım müsabakada kazanan taraf olup, evimizdeki namağlup ünvanını sürdürmek istiyoruz. Evimizde yaptığımız 3 maçta 3 gol atıp hiç gol yemedik, inşallah bu maç tam tersi bol gollü bir müsabaka olur ve 3 puanı alan taraf biz oluruz” dedi.

Yorumlar