17 Mayıs 2024
  • Manisa23°C
  • İzmir23°C

ESNAFTAN BELEDİYEYE ALIŞVERİŞ FESTİVALİ TEŞEKKÜRÜ

Akhisar Belediyesi öncülüğünde bu yıl ikincisi düzenlenen Alışveriş Festivali nedeniyle esnaf belediyeye teşekkür ziyareti yaptı.

Esnaftan Belediyeye Alışveriş Festivali Teşekkürü

09 Şubat 2013 Cumartesi 13:04

Bu haber toplam 3689 defa okunmuştur

Esnaftan Belediyeye Alışveriş Festivali Teşekkürü
Akhisar Haber Ajansı – AHA

Akhisar Belediyesi öncülüğünde bu yıl ikincisi düzenlenen Alışveriş Festivali nedeniyle esnaf belediyeye teşekkür ziyareti yaptı. Festivalin canlı ve bereketli geçtiğini dile getiren esnaf, devamını isterken yılda iki kez bu tür etkinliklerin yapılmasını istedi.

Teşekkür ziyaretinde bulunan Akhisar Esnafı ise yapılan etkinliklerin çok canlı geçtiğini, festival sayesinde özellikle arastalar olarak birlikte organize olmaktan büyük mutluluk duyduklarını dile getirdi. Akhisarlı Esnaf; Odalarının da lokma döktürerek, makarna ve sahlep gibi etkinliklere yer verilmesinden duydukların memnuniyetten söz etti.

Akhisar Belediye Başkan Yardımcısı Ömer işçi tarafından konuk edilen esnaflar ile encümen salonunda bir araya gelindi. Alışveriş Festivalinin esnafın da katkısı ile daha canlı geçtiğini belirten başkan yardımcısı İşçi; sponsor ve destek sağlayan esnafa teşekkür etti.













Yorumlar