18 Mayıs 2024
  • Manisa25°C
  • İzmir24°C

ESAV ÇAĞLAK FESTİVALİNDE ERZURUM YÖRESİNİN YEMEKLERİNİ TANITIYOR!

Akhisar’da Yaşayan Erzurumluların kurduğu Sosyal Araştırma ve Dayanışma Vakfı ESAV, 548 Çağlak Festivali ve Zeytin Şenlikleri etkinliklerinde Şehit Vedi Şentürk Parkı içindeki standında Kadın Kolları Başkanı Saniye Yılmaz ve Yönetim kurulu üyeleri

ESAV Çağlak Festivalinde Erzurum Yöresinin Yemeklerini Tanıtıyor!

31 Mayıs 2007 Perşembe 13:26

Bu haber toplam 3865 defa okunmuştur

ESAV Çağlak Festivalinde Erzurum Yöresinin Yemeklerini Tanıtıyor!
AKHİSAR(Kenan MOLLA)

Akhisar’da Yaşayan Erzurumluların kurduğu Sosyal Araştırma ve Dayanışma Vakfı ESAV, 548 Çağlak Festivali ve Zeytin Şenlikleri etkinliklerinde Şehit Vedi Şentürk Parkı içindeki standında Kadın Kolları Başkanı Saniye Yılmaz ve Yönetim kurulu üyelerinin yaptıkları Erzurum Yöresinin yemeklerini Akhisarlılar tarafından çok beğenisine sunuldu.


ESAV Başkanı Ömer Binici, “Çağlak Festivali etkinlikleri içersinde Vakfımıza gelir getirmek amacıyla açtığımız standta Erzurum Yöresine ait olan Çağ Kebabı, Kadayıf dolması, Su böreği, El açma ketesi, Baklava, Hakiki Palan döken çiçek balı, Lavaş tandır ekmeği, Çeçil peynirini ve ünlü mamullerimizi damak tadını almaları için standımızda ürünlerimiz sergiliyoruz. Özellikle çağ kebabımız çok beğenildi.Biz yaklaşık 2 yıldır Atatürk mahallesi 167 sokak 85 nolu lokalimizde Pazar günleri herkese açık çağ kebabını yapıyoruz. İsteyenlerin sipariş vererek yiyebilecekler” dedi.













Yorumlar