15 Mayıs 2024
  • Manisa23°C
  • İzmir23°C

ERYÜKSEL’DEN ÇARPICI AÇIKLAMALAR

Spor Toto Süper Ligde mücadele veren tek Ege temsilcisi Akhisar Belediyespor’da Cihat Arslan’ın imza töreninin ardından kulüp başkanı Hüseyin Eryüksel basın mensuplarının sorularını yanıtladı.

Eryüksel’den Çarpıcı Açıklamalar

16 Haziran 2015 Salı 13:47

Bu haber toplam 5072 defa okunmuştur

Eryüksel’den Çarpıcı Açıklamalar
Akhisar Haber Ajansı-AHA

Spor Toto Süper Ligde mücadele veren tek Ege temsilcisi Akhisar Belediyespor’da Cihat Arslan’ın imza töreninin ardından kulüp başkanı Hüseyin Eryüksel basın mensuplarının sorularını yanıtladı.

Akhisar Belediyespor Başkanı Hüseyin Eryüksel: “Takımın iskeletini büyük ölçüde koruyacağız. Ancak yeni statüye göre 24+4 olarak 4’ü altyapıdan olmak üzere 28’den fazla sözleşmeli oyuncumuz olmuyor. Bunu da göz ardı etmeyerek hocamız ve ekibiyle beraber inşallah en uyumlu bir şekilde lige hazırlanacağız.

1 TEMMUZ’DA TOP BAŞI YAPACAĞIZ

Yeni sezon hazırlıklarına 1 Temmuz’da Akhisar’da başlayacaklarını belirten Eryüksel: “1 Temmuz’da takım olarak Akhisar’da toplanıp ilk idmanımızı şehrimizde yapacağız. Ardından 1 yurtiçi kampı ve bir yurtdışı kampı geçirdikten sonra hayırlısıyla lige başlayacağız. Yurtiçinde kamp yeri olarak Erzurum’da olabilir yurtdışı olarak Avusturya veya Almanya’da kamp yapmayı planlıyoruz.”

BİLAL’İ KAYBETMEK İSTEMEYİZ

Galatasaray’ın transfer gündeminde olan Bilal Kısa hakkında açıklama yapan Eryüksel; “Bilal’in federasyon nezrinde sözleşmesi bitti. Ancak Bilal ile bizim aramızda ayrı bir sözleşme var. Bir süreç yaşıyoruz. Ancak biz Bilal’le devam etme yönündeyiz. Bizim kaptanımız ve iyi bir oyuncumuz. Onu kaybetmek istemeyiz. Galatasaray cephesinin Bilal ile bizim aramızda ki sözleşmeden muhtemelen haberleri yok. Sözleşmede belli bir miktar yazıyor. Bilal 1 Milyon TL getirdiğinde boşa çıkar. Tabi bu sözleşme gideceği kulübü bağlamıyor futbolcuyla kulüp arasında olan bir mesele. Bununda bilinmesi gerekiyor. Galatasaray’dan bize resmi bir teklif gelmedi” dedi.

5 OYUNCUYLA YOLLAR AYRILIYOR

Teknik Direktör Roberto Carlos döneminde kadro dışı kalan Yunan golcü Theofanis Gekas ve takımda ki iç transfer konularına değinen Eryüksel; “Gekas bize faydalı olan iyi bir oyuncu. Tekrar onu gündemimize alacağız. Şuana kadar UEFA’ya kulübün veya Gekas’ın bir başvurusu olmadı. Gekas’la tekrar bir görüşme yapacağız. Cihat hocayla da bu konuyu görüştük. Yeni sezonda gönderilecek oyuncular, kendisine kulüp bulmasını söyleyeceğimiz 5 tane oyuncu var. Belki 1-2 oyuncu daha gidebilir. Kiralık oyuncular takıma dönecek. Hocamız ve ekibimizin gözlemleri ardından tekrar kiralanacak veya kulüpte bizimle kalacaklar” dedi.

Yorumlar