27 Nisan 2024
  • Manisa25°C
  • İzmir26°C

ERTUĞRUL AYTAÇ, SÜNNET OLDU ŞEHRİN ÖNDE GELENLERİ ORADAYDI

Manisa Ticaret ve Sanayi Odası Basın Danışmanı Gökhan Aytaç ile İyi Parti Manisa İl Başkan Yardımcısı İş İnsanı Gözde Aytaç çiftin yakışıklı oğlu, siyasetçi iş insanı Rüştü Akçakın’ın ve Gazeteciler Cemiyeti Onursal Başkanı Ertuğrul Aytaç’ın

Ertuğrul Aytaç, sünnet oldu şehrin önde gelenleri oradaydı

10 Eylül 2023 Pazar 12:06

Bu haber toplam 4689 defa okunmuştur

Ertuğrul Aytaç, sünnet oldu şehrin önde gelenleri oradaydı  

Manisa Ahmet ÜNSAL

Manisa Ticaret ve Sanayi Odası Basın Danışmanı Gökhan Aytaç ile İyi Parti Manisa İl Başkan Yardımcısı İş İnsanı Gözde Aytaç çiftin yakışıklı oğlu, siyasetçi iş insanı Rüştü Akçakın’ın ve Gazeteciler Cemiyeti Onursal Başkanı Ertuğrul Aytaç’ın ismini alan torunu Ertuğrul Aytaç sünnet olarak erkekliğe ilk adımını attı. 8 Yaşındaki ve ilkokulu 2. Sınıfta eğitimini sürdüren minik Ertuğrul’un sünnet şölenine Manisa’daki siyaset, bürokrat, esnaf ve iş dünyasının tanınmış tüm simaları takılarını takabilmek adına dakikalarca takı kuyruğunda idi.

 SÜNNET ŞÖLENİN ADRESİ ANEMON HAVUZ BAŞI

Anemon Hotel havuz başında gerçekleşen sünnet törenine AK Parti MKYK Üyesi ve Manisa Milletvekili Murat Baybatur, Yunusemre Belediye Başkanı Dr. Mehmet Çerçi, Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik, Manisa Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Mehmet Yılmaz, Manisa Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanı Ümit Türek, Manisa Ticaret Borsası Başkanı Sadık Özkasap, İyi Parti Manisa İl Başkanı Zafer İksir, İyi Parti Yunusemre İlçe Başkanı Tufan Akan, İyi Parti, Şehzadeler İlçe Başkanı Ahmet Çelik, CHP Şehzadeler İlçe Başkanı Hakan Gürtunca, Manisa’yı Mesir’i Tanıtma ve Turizm Derneği Başkanı Ufuk Tanık, duayen gazeteci Yavuz Donat, Manisa Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Ali Filizkan, TFF eski başkan yardımcılarından ve Ticaret Borsası önce dönem başkanı iş insanı Arif Koşar, Manisa Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Salih Karaağaç, Manisa Pazarcılar Odası Başkanı Destan Bulgay, 155 Nolu Manisa Özel Halk Otobüsleri Kooperatifi Başkanı Fevzi Açıkel, CHP önceki dönem il başkanlarından Semih Balaban, Manisa Belediyesi eski Başkanı Bülent Kar, Türkiye Kent Konseyleri Denetim Kurulu Başkanı Ahmet Karadağ, ETV ve Denge yayın kurulu Başkanı Erdinç Yumrukaya, iş adamı Abdullah Taşkan,Manisa’nın köklü ailelerinden İzci ailesinin tüm fertleri,bürokratlar, siyasiler katıldı.

 AİLENİN BÜYÜKLERİ MUTLULUKTAN DÖRT KÖŞE İDİ

Mutlu gününde biran olsu yerinde oturamayan kıpır kıpır sünnet şölenin her yerini karış karış dolaşın minik Ertuğrul’un babaannesi Nermin Aytaç, dedesi Ertuğrul Aytaç, Anneannesi Birsen ve siyasetçi ve iş insanı dedesi Rüştü Akçakın’da  torunlarının düğününe gelenlerle tek tek yakından ilgilenirken mutlulukları gözlerinden okunuyordu.. 

DAYI YEĞEN’İN ZEYBEK GÖSTERİSİ AYAKTA ALKIŞLANDI

Ertuğrul Aytaç, anne babası ve gösteri ekibiyle sahneye çıktı. Aytaç, mimar dayısı Sadık Akçakın ve halk oyunları ekibiyle birlikte gerçekleştirdiği zeybek oyunuyla büyük alkış aldı. Minik Ertuğrul, mikrofonu kapıp söylediği şarkıda düğününe katılanları coşturmaya yetti. Davetliler gece boyunca Efe Çıraklar ve ekibinin seslendirdiği birbirinden güzel parçalarla doyasıya eğlendi.


































Yorumlar