30 Nisan 2024
  • Manisa13°C
  • İzmir14°C

ERGUN KARAKAŞLAR, ATATÜRKÇÜ DÜŞÜNCE DERNEĞİ' Nİ ZİYARET ETTİ

Vatan Partisi Akhisar Belediye Başkan Adayı Ergun Karakaşlar, 31 Mart yerel seçimler öncesi çalışmalarına Atatürkçü Düşünce Derneğini ziyaret ederek devam etti.

Ergun Karakaşlar, Atatürkçü Düşünce Derneği' ni ziyaret etti

22 Mart 2019 Cuma 08:32

Bu haber toplam 1584 defa okunmuştur

Ergun Karakaşlar, ADD’yi ziyaret etti
Vatan Partisi Belediye başkan adayı, Ergun Karakaşlar, Atatürkçü Düşünce Derneği' ni ziyaret etti

Haber Merkezi

Vatan Partisi Akhisar Belediye Başkan Adayı Ergun Karakaşlar, 31 Mart yerel seçimler öncesi çalışmalarına Atatürkçü Düşünce Derneğini ziyaret ederek devam etti. Görüşmeye belediye meclis üyesi adaylarından Ersen Ermiş ve Bülent Dilleç de katıldı.

Karakaşlar kendisinin de ADD üyesi olduğunu, bir dönem Akhisar şubesinin yönetim kurulunda çalıştığını ve genel merkez delegesi olduğunu, burada kendini konuk olarak  hissetmediğini belirtti.  Karakaşlar, “Yeniden başkanlığa seçilen Günhan Bakırlıoğlu ve yönetim kurulu üyelerini kutluyor ve çalışmalarında başarılar diliyorum” dedi.

ADD şube başkanı Günhan Bakırlıoğlu da, son yıllarda Atatürk'e ve Cumhuriyet değerlerine çok büyük zarar verildiğini eğitim, hukuk, ekonomide kötü gidiş , milletin birliğini bozucu söylemler Türkiye'nin geleceğini kararttığını belirterek yeniden Atatürk politikalarına ihtiyaç duyulduğunu belirtti.  Ergun Karakaşlar da parti olarak programlarının özünün Türkiye'de yeniden Atatürk politikalarının uygulaması olduğunu, Türkiye için başka bir kurtuluş seçeneğinin olmadığını söyledi.

Samimi bir sohbet ortamında geçen görüşme sonrası Karakaşlar "Vatan Partisi' nin Belediyeciliğinde Temel Program "adlı bildirgesini yönetim kurulu üyelerine takdim etti.

ergun-karakaslar,-add’yi-ziyaret-etti-(1).jpgergun-karakaslar,-add’yi-ziyaret-etti-(2).jpgergun-karakaslar,-add’yi-ziyaret-etti-(3).jpg