06 Mayıs 2024
  • Manisa14°C
  • İzmir16°C

ENGELLİLER HAFTASI FUTBOL TURNUVASINDA İLK TUR MAÇLARI TAMAMLANDI

Aile Sosyal Politikalar Bakanlığı Manisa Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğüne bağlı Akhisar Bakım Rehabilitasyon ve Aile Danışma Merkezi Müdürlüğünün 10 – 16 Mayıs Engelliler Haftası nedeniyle düzenlemiş olduğu kuruluşlar arası halı saha futbol turnu

Engelliler Haftası futbol turnuvasında ilk tur maçları tamamlandı

06 Mayıs 2017 Cumartesi 14:10

Bu haber toplam 3891 defa okunmuştur

Engelliler Haftası futbol turnuvasında ilk tur maçları tamamlandı
Akhisar Haber Ajansı-AHA

Aile Sosyal Politikalar Bakanlığı Manisa Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğüne bağlı Akhisar Bakım Rehabilitasyon ve Aile Danışma Merkezi Müdürlüğünün 10 – 16 Mayıs Engelliler Haftası nedeniyle düzenlemiş olduğu kuruluşlar arası halı saha futbol turnuvasında ilk tur maçları sona erdi.

Reşatbey Mahallesi 167 Sokak Şehit Murat Öztürk Caddesi No:132’de bulunan rehabilitasyon merkezindeki futbol sahasında oynanan ve 16 takımın katıldığı turnuvada dün gece oynanan maçlarda futbolseverler 25 golü keyifle seyretti.

Gecenin ilk maçında Doğuş Hastanesi Akhisar Bakım ve Rehabilitasyon merkezi 1 takımını 4-3 mağlup ederken Misak-ı Milli, Bizim Çocuklar rehabilitasyon merkezini 11-7 ile geçerek adını çeyrek finale yazdırdı.

8 Mayıs’ta başlayacak çeyrek final müsabakalarında Bitlisliler Derneği, Özel Akhisar Hastanesi, Toplum Sağlığı, Orman İşletme, SSK, Emniyet, Doğuş Hastanesi ve Misak-ı Milli takımları mücadele edecek.


a-(1)-008.jpga-(1a).jpga-(2)-006.jpgb-(1).jpgb-(1b).jpgb-(2).jpg

Yorumlar