17 Mayıs 2024
  • Manisa25°C
  • İzmir25°C

EKSEN KOLEJİ, BAHÇEŞEHİR KOLEJİ OLDU

Akhisar’ın en önemli eğitim markalarının başında yer alan “Eksen Koleji” ile bir dünya markası olan “Bahçeşehir Koleji” arasında çok önemli bir devir protokolü yapıldı. Buna göre 2024-2025 öğretim yılından itibaren “Bahçeşehir Koleji”

Eksen Koleji, Bahçeşehir Koleji oldu

01 Şubat 2024 Perşembe 23:59

Bu haber toplam 2862 defa okunmuştur

Eksen Koleji, Bahçeşehir Koleji oldu

Haber Merkezi

Akhisar’ın en önemli eğitim markalarının başında yer alan “Eksen Koleji” ile bir dünya markası olan “Bahçeşehir Koleji” arasında çok önemli bir devir protokolü yapıldı. Buna göre 2024-2025 öğretim yılından itibaren “Bahçeşehir Koleji” Akhisar’daki yeni kampüsünde bir “Genel Merkez Okulu” olarak eğitim öğretim faaliyetine başlayacak.

Bahçeşehir Okullarının 5 Şubat Pazartesi gününden itibaren 2024-2025 öğretim yılı kayıtlarına Akhisar’daki yeni yerleşkesinde başlayacağı doğrulandı.

Bu doğrultuda Eksen Kolejini ziyaret eden, Bahçeşehir Üniversitesi Mütevelli Heyet ile Bahçeşehir Kolejleri Yönetim Kurulu ve Uğur Okulları Yönetim Kurulu Başkanı Enver Yücel, edindiği izlenim ve tesis konusundaki memnuniyetini dile getirdi.

Bahçeşehir Okulları Genel Müdürü Özlem Dağ ve beraberindeki heyet de Eksen Kolejinin çok kısa bir sürede bu kadar önemli bir markaya dönüşmesini ve oluşturulan eserden duydukları mutluluğu vurguladı.
















Yorumlar