06 Mayıs 2024
  • Manisa24°C
  • İzmir26°C

EGE KENT KONSEYLERİ BİRLİĞİ AKHİSAR’DA TOPLANDI

Ege Kent Konseyleri Birliği Yürütme Kurulu toplantısını Akhisar Kent Konseyi ev sahipliğinde14 Ekim Cumartesi günü Akhisar’da gerçekleştirdi. Saat 14.00’te Fayton Hotel toplantı salonunda yapılan Ege Kent Konseyleri Birliği Yürütme Kurulu toplantısına

Ege Kent Konseyleri Birliği Akhisar’da toplandı

16 Ekim 2023 Pazartesi 11:42

Bu haber toplam 2255 defa okunmuştur

Ege Kent Konseyleri Birliği Akhisar’da toplandı

Haber Merkezi

Ege Kent Konseyleri Birliği Yürütme Kurulu toplantısını Akhisar Kent Konseyi ev sahipliğinde14 Ekim Cumartesi günü Akhisar’da gerçekleştirdi.

Saat 14.00’te Fayton Hotel toplantı salonunda yapılan Ege Kent Konseyleri Birliği Yürütme Kurulu toplantısına Konak, Kuşadası, Söke, Güzelbahçe, Karşıyaka ve Efeler Kent Konseyi Başkan ve Genel Sekterlerinin katılım sağladığı toplantıda Ege Bölgesindeki ilçeler ve sorunları konuşuldu.

Ege Kent Konseyleri Birliği Başkanı ve aynı zamanda Konak Kent Konseyi Başkanı Hamit Mumcu ve Kuşadası Kent Konseyi Başkanı Mustafa Ünver tarafından sunulan plaketleri Akhisar Kent Konseyi Başkanı Hasan Ali Men ve Akhisar Belediye Başkanı Besim Dutlulu adına Başkan Yardımcısı Ahmet Tınazlı kabul etti.

Toplantının ardından İsrail tarafından Filistine yapılan saldırıları kınayan bir bildiri yayınlandı. 15 Ekim Pazar günü Akhisar’a gelen Ege Kent Konseyleri Birliği Yürütme Kurulu Konak, Kuşadası, Söke, Güzelbahçe, Karşıyaka ve Efeler Kent Konseyi Başkan ve Genel Sekterleri, Akhisar Müzesi ve Thyateria (Tepe Mezarı) gezildi.

a--(1)-237.jpga--(2)-242.jpga--(3)-167.jpga--(4)-137.jpga-(5)-137.jpga-(6)-126.jpga-(7)-107.jpg

Yorumlar