30 Nisan 2024
  • Manisa24°C
  • İzmir24°C

EGE CUP FİNALLERİ AKHİSAR’DA YAPILACAK

2 aylık süre içerisinde 3 grupta deplasmanlı lig müsabakaları sonunda ilk ikiye giren ve en iyi üçüncü iki takımın katıldığı U11 ve U12 Ege Cup Final maçları Akhisar Belediyesi’nin destekleri ile Akhisar’da yapılacak.

Ege Cup finalleri Akhisar’da yapılacak

28 Mart 2018 Çarşamba 15:28

Bu haber toplam 2759 defa okunmuştur

Ege Cup finalleri Akhisar’da yapılacak
Haber Merkezi

2 aylık süre içerisinde 3 grupta deplasmanlı lig müsabakaları sonunda ilk ikiye giren ve en iyi üçüncü iki takımın katıldığı U11 ve U12 Ege Cup Final maçları Akhisar Belediyesi’nin destekleri ile Akhisar’da yapılacak. Akhisar Belediyespor tarafından organize edilen turnuva, 30 Mart Cuma günü sabah saat 10’dan 17’ye kadar Akhisar Belediye Şehir Stadyumunda yapılacağı bildirildi.

U11 Ege Cup Finallerine Akhisarspor, Pınargücü, Murat Germen, Turgutlu Ege Spor, Manisaspor, Turgutlu Egelispor, Salihlispor ve Bucaspor katılırken U12 Ege Cup finallerine ise Küçükada, Aydın Yıldız, Bucaspor, Karşıyaka, Pınargücü, Salihlispor, Urla Belediye ve Akhisarspor katılıyor.

Karşılaşmalarda normal standart boyutlarda olan Akhisar Belediye Şehir Stadyumun yarım sahada aynı anda iki takım maç yapacak ve 20’şer dakikalık 2 devre oynanacağı bildirildi.

(Basın Bülteni)

ege-cup-finalleri-akhisar’da-yapilacak-(1).jpgege-cup-finalleri-akhisar’da-yapilacak-(2).jpgege-cup-finalleri-akhisar’da-yapilacak-(3).jpg

Yorumlar