03 Mayıs 2024
  • Manisa15°C
  • İzmir19°C

DÜNYA ŞAMPİYONU, GARNİZON KOMUTANI ŞAHİN'İ ZİYARET ETTİ

Azerbaycan'ın başkenti Bakü'de yapılan Aerobik Cimnastik Dünya Şampiyonasında bireysel kadınlar kategorisinde 21.850 puanla Aerobik Cimnastik altın madalya kazanarak Dünya şampiyonu olan Ayşe Begüm Onbaşı, Akhisar Hava Meydan ve Garnizon Komutanı Hava İst

Dünya Şampiyonu, Garnizon Komutanı Şahin'i ziyaret etti

16 Haziran 2021 Çarşamba 18:50

Bu haber toplam 2494 defa okunmuştur

Dünya Şampiyonu, Garnizon Komutanı Şahin'i ziyaret etti
Haber Merkezi

Azerbaycan'ın başkenti Bakü'de yapılan Aerobik Cimnastik Dünya Şampiyonasında bireysel kadınlar kategorisinde 21.850 puanla Aerobik Cimnastik altın madalya kazanarak Dünya şampiyonu olan Ayşe Begüm Onbaşı, Akhisar Hava Meydan ve Garnizon Komutanı Hava İstihkam Albay Mehmet Şahin'ini makamında ziyaret etti.

Ayşe Begüm Onbaşı'ya çeşitli hediyeler veren Garnizon Komutanı Hava İstihkam Albay Mehmet Şahin;" Öncelikle bu nazik ziyaretinizden dolayı teşekkür ediyorum. Dünya şampiyonu olmanız İlçemize ve Ülkemize yaşattığı bu gurur nedeniyle bizleri çok mutlu etti. Bundan sonraki çalışmalarınızda başarılar diliyorum" dedi.

Ziyarette konuşan Ayşe Begüm Onbaşı;" Daha çok çalışarak inşallah daha nice şampiyonluklar Türkiye'mize ve Akhisar'ımıza gelecek. Desteklerinizden dolayı sizlere teşekkür ediyorum" dedi.

dsc_6949.jpgdsc_6953.jpgdsc_6954.jpg

Yorumlar