19 Mayıs 2024
  • Manisa18°C
  • İzmir19°C

DRONE EĞİTMENLERİ AKHİSAR’A GELİYOR! BU FIRSATI KAÇIRMAYIN

Dronelar hayatın her alanında işlerinizi kolaylaştırıyor. Siz de kariyer ve geleceğinizde fark yaratmak istiyorsanız Akhisar’da gerçekleşecek...

Drone eğitmenleri Akhisar’a geliyor! Bu fırsatı kaçırmayın

03 Ocak 2023 Salı 13:45

Bu haber toplam 2052 defa okunmuştur

Drone eğitmenleri Akhisar’a geliyor! Bu fırsatı kaçırmayın
Haber Merkezi

Dronelar hayatın her alanında işlerinizi kolaylaştırıyor. Siz de kariyer ve geleceğinizde fark yaratmak istiyorsanız Akhisar’da gerçekleşecek İstanbul Topkapı Üniversitesi tarafından düzenlenen SHGM onaylı İHA Pilotu lisans eğitimini kaçırmayın!

Detaylı bilgi için 0541 221 89 11 telefon numarasından ve Instagram DM (Direkt Mesaj) yoluyla ulaşabilirsiniz... Teorik eğitimler, Simülasyon eğitimi, Pratik uçuş eğitimi, Mesleğinize özel tavsiyeler ve örnekle eğitim sonunda kursiyerler Temel Radyo Haberleşme belgesine ve SHGM onaylı İHA Ticari Pilot Sertifikası almaya hak kazanıyor.

Eğitimlere katılmak için drone sahibi olmanıza gerek olmayıp pratik eğitim için öğretmenler tarafından drone sağlanmaktadır. Bu eğitimi almak için daha önce Drone kullanmanız gerekli değil. Kursiyerlere bu teknolojiyle ilgili bilinmesi gereken herşeyi uzun yıllar İHA sektöründe çalışmış Topkapı Üniversitesi bünyesindeki öğretmenlerin tecrübesiyle aktarılıyor.

İHA 1 eğitimi 07 ocak başlangıç tarihi.

Son kayıt: 6 Ocak 2023 Cuma

İHA 1 eğitimini aldığınızda  İHA 0 kategorisindeki droneları kullanabiliyorsunuz.

https://www.instagram.com/turkiyedroneakademi/?igshid=YmMyMTA2M2Y%3D

sakarya-(19)-(2).png

Yorumlar