27 Nisan 2024
  • Manisa24°C
  • İzmir25°C

DR. DT. SİMGE AYAZOĞLU AKHİSAR ORTODONTİ KLİNİĞİ AÇILDI

Ege Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesinden mezun olan ve Gülhane Diş Hekimliği Fakültesi Ortodonti Anabilim dalında doktora eğitimini tamamlayarak Ortodontist Doktor unvanını alan Dr. Dt. Simge Ayazoğlu, Şehit Teğmen Tahir Ün Caddesi No: 116 Kat 3.

Dr. Dt. Simge Ayazoğlu Akhisar Ortodonti kliniği açıldı

23 Kasım 2023 Perşembe 11:56

Bu haber toplam 4493 defa okunmuştur

Dr. Dt. Simge Ayazoğlu Akhisar Ortodonti kliniği açıldı

Akhisar Haber Ajansı

Ege Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesinden mezun olan ve Gülhane Diş Hekimliği Fakültesi Ortodonti Anabilim dalında doktora eğitimini tamamlayarak Ortodontist Doktor unvanını alan Dr. Dt. Simge Ayazoğlu, Şehit Teğmen Tahir Ün Caddesi No: 116 Kat 3. D.2 (Hükümet Binası karşısı Karaca Mağazası üstü) Akhisar Ortodonti kliniğini Akhisarlıların hizmetine açtı.

 Dr. Dt. Simge Ayazoğlu Akhisar Ortodonti kliniği açılış kurdelesini;” Akhisar kaymakamı Murat Kütük, Eski Belediye Başkanı Ecz. Ahmet Dutlulu, Dr. Dt. Simge Ayazoğlu eşi Oğulcan Ayazoğlu, Babası Nihat Ayazoğlu, ATSO Meclis Başkanı Özkan Kalın, eski yönetim kurulu başkanı Dr. Mehmet Ulusoy, eski CHP İlçe Başkanı Av. İsmail Fikirli ile birlikte kestiler.

Açılışta konuşan Akhisar Kaymakamı Murat Kütük;” Güzel bir sağlık tesisi olarak yapılmış Ortodonti kliniğinin açılışını yapıyoruz. Ağız sağlığı çok önemlidir. Çünkü sindirim sistemi ağız ile başlıyor. Birçok hastalıkların başlangıç noktası ağız, sağlığı, ağız temizliği çok ciddi bir konudur. Birçok hastalığın da yediklerimizden dolayı olduğunu düşünürsek, onlarda ağızdan girdiklerine göre, ağız sağlığının önemine dikkat çekiyoruz. Teşekkür ediyoruz, ilçemizde olmayan Ortodonti tedavi yöntemini getiren doktor arkadaşımızı kutluyorum. Dr. Dt. Simge Ayazoğlu’nun kendisinde bir heyecan gördük ve mesleğini aşk ile severek yapıyor. Başarılı olacağına da inanıyoruz, hayırlı uğurlu olsun, Allah utandırmasın bol kazançlar diliyorum” dedi.

Ortodontist Dr. Simge Ayazoğlu; "Öncelikle İş yerimizin açılışımıza katılan tüm dostlarımıza teşekkür ediyoruz. Bu gün hem Diş hekimleri günü olması, hem de diş kliniğimizin açılış töreninde sizlerle buluşmaktan gurur duyuyoruz. Akhisar’da ve çevre bölgede tek Ortodonti Doktoru olmanın gururunu yaşıyorum. AKHİSAR ORTODONTİ kliniği olarak başladığımız bu noktada sadece Akhisar değil, Soma, Kırkağaç, Gördes, Sındırgı ve birçok yerleşim yerlerinden hastalarımız doldu, taştı, açılış törenimizi düzenleyemeden yüzlerce hastamızın tedavilerine başladım. Yoğun ilgi ve talepten dolayı herkese çok teşekkür ediyorum. Güzel ve teknolojik gelişmelerle kendi uzmanlık branşımla güzel tedaviler yapmanın mutluluğunu ve gururunu yaşıyorum. Kendi hayallerimi gerçekleştirdiğim bu günde, benim hayallerimle Akhisar halkının buluşmuş olması benim için çok mutlu edici oldu diyerek sözlerini tamamladı. 

Ortodontist Dr. Dt. Simge Ayazoğlu Akhisar Ortodonti kliniği açılışına katılan davetli ve misafirlere kokteyl verildi.


































































Yorumlar