27 Nisan 2024
  • Manisa23°C
  • İzmir23°C

DİKKAT! YILBAŞI GECESİ KAR YAĞIŞLI

METEOROLOJİ Genel Müdürlüğü, 30 Aralık Çarşamba gününden itibaren İstanbul dahil ülkenin büyük bölümünde kar yağışı görüleceğini bildirdi.

Dikkat! Yılbaşı Gecesi Kar Yağışlı

28 Aralık 2015 Pazartesi 09:04

Bu haber toplam 6732 defa okunmuştur

Meteoroloji'nin 27-31 Aralık arası tahminlerine göre; 30 Aralık Çarşamba günü ülkenin büyük bölümünde kar yağışı görülecek ve soğuk hava etkisini sürdürecek. İzmir, Aydın, Denizli, Muğla ve Antalya parçalı bulutlu, Manisa, Uşak, Isparta, Konya, Mersin, K.Maraş, Şanlıurfa, Gaziantep, Ankara çok bulutlu olacak. Ülkenin geri kalan bölgelerinde kar ve karla karışık yağmur bekleniyor.31 Aralık'ta hava bir önceki gün gibi yine kar yağışlı olacak. Karla karışık yağmur ağırlıkla Güneydoğu'daki illerde görülecek. Aydın, Muğla ve Antalya'da az bulutlu bir hava kendisini gösterecek.

MANİSA'NIN YÜKSEK YERLERİNDE KAR VAR

Yetkililer, kar yağışının geçen yıla göre daha geçiktiği Manisa'da yeni yılda özellikle iç bölgede yüksekte kalan ilçeler olmak üzere Spil zirvesine de yeni yılın ilk saatlerinde kar düşeceğini tahmin etti. Yola çıkacak sürücülerin kış lastiği ve patinaj zinciri konusunda duyarlı olması gerektiğini de belirten yetkilileri, yollardaki işaret ve uyarılara dikkat edilmesini önerdi.

2015-12-28-08-24-34-ekran-goruntusu.jpg

Yorumlar