09 Mayıs 2024
  • Manisa24°C
  • İzmir24°C

DEREKÖY MUHTAR ADAYI BİLEN, “DESTEK SİZDEN HİZMET BİZDEN”

Akhisar’ın Dereköy Mahallesi Muhtar adayı Hayrullah Bilen ve azaları Dündar Kara, Mustafa Kocaman, Kemal Kaymakçalan, Ergün Gedik, Cayit Kındaç, Hasan Ali Yıldırım, Mustafa Tosun, Nihat Durmuş, ile birlikte açıklama yaptılar. 1994 ve 1999

Dereköy Muhtar Adayı Bilen, “Destek Sizden Hizmet Bizden”

28 Mart 2024 Perşembe 19:15

Bu haber toplam 2165 defa okunmuştur

Dereköy Muhtar Adayı Bilen, “Destek Sizden Hizmet Bizden”

Akhisar Haber Ajansı

Akhisar’ın Dereköy Mahallesi Muhtar adayı Hayrullah Bilen ve azaları Dündar Kara, Mustafa Kocaman, Kemal Kaymakçalan, Ergün Gedik, Cayit Kındaç, Hasan Ali Yıldırım, Mustafa Tosun, Nihat Durmuş, ile birlikte açıklama yaptılar. 1994 ve 1999 arasında iki dönem muhtar olarak görev yapan Hayrullah Bilen “Yaptıklarımız yapacaklarımızın teminatıdır. Destek sizden, hizmet bizden” dedi.

Seçilirse neler yapacaklarını anlatan Hayrullah Bilen;” Sakarkaya köyü yolunun asfalt olması, Çamönü Köprüsünün yeniden yapılması, Zeytin festivali gibi etkinlikler yaparak köyümüzün adını sosyal medya alanlarında ismini duyurmamız olacaktır. Köy hayırlarını geleneksel olarak her yıl yapılmasını çalışmalarını ve spor sahasının tamiratını yapıp gençlerin hizmetine sunacağız. Kooperatif ve Birliklere destek olunması çalışmalarını yapacağız. İnandığımız işleri Dereköylülerin istekleriyle başaracağız. Köyümüze Pazar yerinin kazandırılmasını ve belirli yerlerine fırınlar yapılması ova yolların her yıl bakım yapılarak mıcırlanarak yenilenmesi yapılacak. Bunları yaparken hep birlikte Dereköylülerle birlikte yapacağız” dedi.




















Yorumlar