02 Mayıs 2024
  • Manisa22°C
  • İzmir23°C

DENİZ ÖĞRENCİ ETÜT EĞİTİM MERKEZİNDE “ DOLU DOLU YAZ KURSU”

Deniz Öğrenci Etüt Eğitim Merkezi “Yaz Bizimle Daha Güzel” , “ Tercih Ettiğin Okul Geleceğindir (TEOG) “ sloganlarıyla bu yıl da dolu dolu bir yaz kursu programı hazırladı.

Deniz Öğrenci Etüt Eğitim Merkezinde “ Dolu Dolu Yaz Kursu”

23 Mayıs 2016 Pazartesi 15:34

Bu haber toplam 3596 defa okunmuştur

Deniz Öğrenci Etüt Eğitim Merkezinde “ Dolu Dolu Yaz Kursu”
Haber Merkezi

Deniz Öğrenci Etüt Eğitim Merkezi  “Yaz Bizimle Daha Güzel” , “ Tercih Ettiğin Okul Geleceğindir (TEOG) “ sloganlarıyla bu yıl da dolu dolu bir yaz kursu programı hazırladı.

Kurum Müdürü Faika Yonat program ile ilgili şu açıklamaları yaptı; “Deniz Etüt Eğitim Kurumu başarılı, deneyimli, güler yüzlü ve alanında uzman öğretim kadrosuyla yaz tatilinde de faaliyetlerini sürdürmeye, değerli öğrencilerimize hizmet vermeye devam edecektir.

7. sınıftan 8’e geçen değerli öğrencilerimiz ile TEOG sınavında bir adım önde olmak için; Matematik, Fen ve Teknoloji, İngilizce, Sosyal Bilgiler derslerinden program hazırlanmıştır.

2015 – 2016 öğretim yılında 1., 2., 3., 4., 5., ve 6. Sınıf olan öğrencilerimize;, Matematik ve Akıl Oyunları, İngilizce, Hızlı Okuma ve Hafıza Teknikleri, Sosyal Bilgiler, Fen ve Teknoloji, Matematik, Masa Tenisi, Belgesel ve sinema Saatleri, Kitap Okuma Saatleri, Ayrıca dileyen öğrencilerimize yüzme kursu düzenlenecektir.” dedi.


8son.jpgyazsonj.jpgz-001.jpg

Yorumlar