04 Mayıs 2024
  • Manisa18°C
  • İzmir16°C

ÇOCUKLAR 23 NİSAN’DA GÖLET’TE BULUŞUYOR

Akhisar Belediyesi 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramına özel hazırladığı “23 Nisan Çocuk Şenlikleri” programını açıkladı.

Çocuklar 23 Nisan’da Gölet’te buluşuyor

22 Nisan 2022 Cuma 12:34

Bu haber toplam 2366 defa okunmuştur

Çocuklar 23 Nisan’da Gölet’te buluşuyor
Haber Merkezi

Akhisar Belediyesi 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramına özel hazırladığı “23 Nisan Çocuk Şenlikleri” programını açıkladı.

Akhisar Belediyesi tarafından her yıl Hüsnü Kahraman Kültür Parkı Gölet Etkinlik Alanında düzenlenen 23 Nisan Çocuk Şenlikleri bu yıl da çok renkli geçecek. 22 Nisan Cumartesi günü saat 13.30’da Akhisar Belediyesi önünden başlayacak bisiklet turu gölet etkinlik alanında son bulacak ve burada etkinlikler saat 14.00’de başlayacak.

Çocuk Şenlikleri kapsamında etkinlik alanında halk oyunları gösterisi, macera parkuru, yüz boyama, yarışmalar, oyunlar, atölyeler, çuval yarışı, halat çekme, balon ve bayrak dağıtımı ile şeker panosu gibi bir çok etkinlik yer alacak.

Günün ikinci etkinliği Park İçi Sinema Salonunda

Akhisar Belediyesi Çocuk Korosu tarafından 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramına özel “23 Nisan Çocuk Bayramı Konseri” ise 23 Nisan Cumartesi akşamı saat 21.00’de Akhisar Belediyesi Park İçi Sinema Salonunda düzenlenecek.

Tüm çocukları Cumartesi günü Gölet etkinlik alanında davet eden Akhisar Belediye Başkanı Besim Dutlulu, “23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramımızı çocuklarımızla birlikte yine bayrama yakışır bir şenlikle kutlayacağız. Birbirinden eğlenceli oyunlar ve eğlenceler için, Cumartesi günü Hüsnü Kahraman Kültür Parkı Gölet alanında buluşalım” dedi.

cocuklar-23-nisan’da-golet’te-bulusuyor-(3).jpg

Yorumlar