30 Nisan 2024
  • Manisa26°C
  • İzmir27°C

ÇİFTÇİ MALLARI KORUMA BAŞKANLIĞINDAN GO KAYALI AKARYAKIT’A ZİYARET

8 Mayıs tarihinde gerçekleşen seçimle Akhisar Çiftçi Malları Koruma Başkanı seçilen Vedat Öğütveren ve yönetim kurulu üyeleri, Hüseyin Altaş, Mustafa Varol teşekkür ziyaretinde Akhisar GO Kayalı Akaryakıt yöneticisi Mehmet Ferhan Kayalı ile bir araya geld

Çiftçi Malları Koruma Başkanlığından GO Kayalı Akaryakıt’a ziyaret

28 Mayıs 2019 Salı 17:32

Bu haber toplam 1787 defa okunmuştur

Çiftçi Malları Koruma Başkanlığından GO Kayalı Akaryakıt’a ziyaret
Haber Merkezi

8 Mayıs tarihinde gerçekleşen seçimle Akhisar Çiftçi Malları Koruma Başkanı seçilen Vedat Öğütveren ve yönetim kurulu üyeleri, Hüseyin Altaş, Mustafa Varol teşekkür ziyaretinde Akhisar GO Kayalı Akaryakıt yöneticisi Mehmet Ferhan Kayalı ile bir araya geldi.

Ziyarette konuşan Vedat Öğütveren; “Akhisar Çiftçi Malları Koruma Başkanlığı olarak yeni dönemde çok iyi çalışmalar yaparak çiftçilerimizle kırgınlığı aradan kaldıracağız. Yeni yönetimimle çiftçilerimizi memnun edici görevler yapacağız. Akaryakıt ihtiyacımızı karşılayan Kayalı Akaryakıta bir ziyaret edip gelecek dönem ile ilgili bilgi alışverişinde bulunduk” dedi.

Kayalı Akaryakıt yetkilisi Gökhan Kayalı; “ Ziyaretten dolayı teşekkür ederiz. Dernek Akhisar’a hizmet eden bir kuruluştur kendilerine her konuda yardımcı olmaktan gurur duyuyoruz” dedi.

photo-2019-05-28-16-51-31.jpgphoto-2019-05-28-16-51-50.jpg

Yorumlar