19 Mayıs 2024
  • Manisa24°C
  • İzmir23°C

CHP KADIN KOLLARI, MUHTAR EŞLERİNİ AĞIRLADI

Akhisar Cumhuriyet Halk Partisi /CHP) İlçe Kadın Kolları Başkanı Emine Güven ve yönetim kurulu üyeleri, 8 Mart Dünya Kadınlar günü dolaysıyla merkez ve kırsal mahalle muhtarlarının eşleri ile bir araya geldi. 6 Mart Çarşamba günü saat 10.00’da

CHP Kadın Kolları, muhtar eşlerini ağırladı

06 Mart 2024 Çarşamba 13:32

Bu haber toplam 948 defa okunmuştur

CHP Kadın Kolları, muhtar eşlerini ağırladı

Akhisar Habewr Ajansı

Akhisar Cumhuriyet Halk Partisi /CHP) İlçe Kadın Kolları Başkanı Emine Güven ve yönetim kurulu üyeleri, 8 Mart Dünya Kadınlar günü dolaysıyla merkez ve kırsal mahalle muhtarlarının eşleri ile bir araya geldi. 6 Mart Çarşamba günü saat 10.00’da Akhisar Belediyesi Kayalıoğlu Sosyal Tesislerde Akhisar’da hizmet veren muhtarların eşleri ile kahvaltıda bir araya gelen CHP heyeti kadınların kadınlar günü kutladı.

Akhisar Belediye Başkanı Besim Dutlulu, Akhisar CHP İlçe Başkanı Hayriye Hacet, Akhisar CHP Kadın Kolları Başkanı Emine Güven’in ve CHP yönetiminin kadınları kapıda karşıladığı etkinlikte 8 Mart Dünya Kadınlar gününde kadınlar unutulmadı. 8 Mart Dünya Kadınlar günü dolayısıyla bir araya gelen kadınlara Akhisar CHP Kadın Kolları Başkanı Emine Güven teşekkür konuşması yaparak katılım sağladıklarından dolayı kadınlara şükranlarını sundu.

Kadınların 8 Mart Dünya Kadınlar Günü kutlayan Başkan Emine Güven ve yönetim kurulu üyeleri etkinlik sonunda kadınlara çiçek hediye etti.



















































































Yorumlar