30 Nisan 2024
  • Manisa21°C
  • İzmir24°C

CENK TOSUN' A YENİ TEKNİK DİREKTÖR GELİYOR

Son dönemlerin en çok konuşulan futbolcularından bir tanesi olan Cenk Tosun, futbol oynadığı everton'da teknik direktörün değişeceği ve mevcut teknik direktör olan Sam ile yollarının ayrılacağı ifade edilmektedir.

Cenk Tosun' a yeni teknik direktör geliyor

24 Mayıs 2018 Perşembe 16:57

Bu haber toplam 1493 defa okunmuştur

Cenk Tosun' a yeni teknik direktör geliyor

Son dönemlerin en çok konuşulan futbolcularından bir tanesi olan Cenk Tosun, futbol oynadığı everton'da teknik direktörün değişeceği ve mevcut teknik direktör olan Sam ile yollarının ayrılacağı ifade edilmektedir. Premier Lig takımlarından olan Everton'ın teknik direktörü ile yol ayrımına geldiklerini ve bu nedenle de Porto'nun teknik direktörü Sergio' nun alınacağı en çok konuşulan konulardan bir tanesidir.

Cenk Tosun ile araları oldukça iyi olduğu bilinen Everton teknik direktörünün gidişinden sonra Cenk Tosun'un yeni teknik direktör ile nasıl bir iletişim kuracağı ve neler olacağı ise oldukça ilgi konusu olmaktadır. Premier Ligi ilk zamanlarında Everton taraftarlarının bazı maçlarda Everton'ın teknik direktörüne nasıl takılarak protesto ettiklerinin rastlanan olaylardan bir tanesidir. İngiliz teknik adamın henüz 12 ay sonra sözleşmesinin bitecek olmasına rağmen ayrılacağına neredeyse kesin gözüyle bakılmaktadır.

Everton'dan Kafalar oldukça karışık

Cenk Tosun'un da forma giydiği takım olan Everton, son dönemlerde teknik direktörü ile yaşanan problemlerin en çok olduğu kulüplerden bir tanesidir. Her ne kadar hangi teknik direktörün alınacağı soru işaretleri ile dolu olsa da ilk aday olarak Portekiz Ligi'nin başarılı takımlarını şampiyonaya taşıyan sergio adı sıklıkla tekrar edilmektedir. Sezonun ilk yarısında Beşiktaş formasıyla Sergio ya rakip olan Cenk Tosun yeni sezonda bu teknik direktör ile birlikte yan yana gelerek çok iyi işler başarabileceği ve şampiyonlar kadar gidebilecekleri düşünülmektedir.

Teknik adamla ilgili daha çok bazı başarısızlıklara neden olduğu için şikayetler gittikçe artmasıyla birlikte kulüp buna önlem olarak teknik adamı çıkarma yoluna gitmiştir.

Cenk Tosun bu Ayrılıktan memnun kalacak mı

Her ne kadar Everton'ın teknik direktörü takımdakiler tarafından pek de beğenilmezse de Cenk Tosun onunla ilgili sempati beslediği ve gitmesinden bir miktar rahatsız olduğu gelen haberler arasındadır. Tam olarak nasıl bir yol izleneceği ve 12 aylık sözleşmesi duran Everton teknik direktörü Sam in ne şekilde kulüple Yolları nı ayıracağı ise çok ayrı bir tartışma konusudur.

Son dönemlerde taraftarların da çok ciddi anlamda rahatsız olduğu bu teknik direktör, bakalım Everton dan ayrılışını ne şekilde gerçekleştirecektir.

Yaklaşan 2018 dünya kupası ile ilgili en son haberleri http://dunyakupasitahmin.com/ sitesi üzerinde bulabilirsiniz.

Yorumlar