07 Mayıs 2024
  • Manisa12°C
  • İzmir16°C

ÇAYKUR RİZESPOR OYUNCUSU MOROZYUK'UN EŞİ KULÜP BAŞKANI OLDU

Süper Lig takımlarından Çaykur Rizespor'da forma giyen Mykola Morozyuk'un eşi olan Irina sıra dışı halleriyle artık herkes tarafından tanınıyor.

Çaykur Rizespor Oyuncusu Morozyuk'un Eşi Kulüp Başkanı Oldu

18 Kasım 2019 Pazartesi 08:41

Bu haber toplam 1813 defa okunmuştur

Çaykur Rizespor Oyuncusu Morozyuk'un Eşi Kulüp Başkanı Oldu

Süper Lig takımlarından Çaykur Rizespor'da forma giyen Mykola Morozyuk'un eşi olan Irina sıra dışı halleriyle artık herkes tarafından tanınıyor. Türkiye'de futbolcu eşinden daha fazla ilgi gören Irina Morozyuk, kendi ülkesi olan Ukrayna'da bir futbol kulübünün başkanı oldu. Artık www.venusbetgiris.net kullanılacak

FC Lion'un Yeni Başkanı

Türkiye'de yaşamını sürdüren ve Çaykur Rizespor forması giyen Ukraynalı oyuncu Mykola Moroziuk'un eşi Irına Moroziuk, kendi ülkesi olan Ukrayna'da FC Lion futbol kulübünün başkanlığını üstlendi. Ukrayna'nın Lviv şehrinde bulunan amatör kulüp FC Lion başkanlığına gelen Irina Morozyuk, bu haberi sosyal medya hesapları üzerinden duyurdu.

Moroziuk, bu şekilde Ukrayna'da bir futbol kulübüne başkan olan ilk kadın unvanını da elde etmiş oldu. Bu gelişme venusbet giriş yolu oldu.

Büyük Hedeflerimiz Var

Kendisine ait bir moda firması da bulunan Irina Moroziuk açıklamasında, "Aslan yavrularım, ben şimdi FC Lion kulübü başkanı olmaktan gurur duyuyorum. Büyük hedeflere sahibiz. Lviv Futbol Federasyonu bizi destekleyecek ve bu şekilde resmi maçlara çıkabileceğiz. Ben buna inanıyorum" şeklinde ifadelere yer verdi. Venusbet açıklaması bekleniyor.

Açıklamasının devamında "Bu teklif bana yapıldığında, bu kentte doğan bir insan olarak amatör futbola duyduğum ilgiyi düşündüm. Görevi devraldığımda ise teknik direktörde olmak üzere çok sayıda sorunla karşılaştım. Bunları çözümlemek için biraz zamana ihtiyaç duyuyoruz" dedi. Venüsbet ise merak ediliyor.

Yorumlar