06 Mayıs 2024
  • Manisa7°C
  • İzmir11°C

ÇAYCI HÜSEYİN, YAKIT KATKISI İÇİN AKHİSAR'DA

Çocuklar Duymasın dizisinde canlandırdığı "Çaycı Hüseyin" tiplemesiyle ünlenen ve oldukça sevilen isim olan Alparslan Özmol, Devlet Karayolu üzeri (Otel Tütün Karşısı) bulunan Kaya Motorin Araçları A.Ş. Petrol Ofisi Akaryakıt İstasyonu A.Ş'nin tanıtımı iç

Çaycı Hüseyin, yakıt katkısı için Akhisar'da

25 Eylül 2021 Cumartesi 16:56

Bu haber toplam 9330 defa okunmuştur

Çaycı Hüseyin, yakıt katkısı için Akhisar'da
Akhisar haber Ajansı-AHA

Çocuklar Duymasın dizisinde canlandırdığı "Çaycı Hüseyin" tiplemesiyle ünlenen ve oldukça sevilen isim olan Alparslan Özmol, Devlet Karayolu üzeri (Otel Tütün Karşısı) bulunan Kaya Motorin Araçları A.Ş. Petrol Ofisi Akaryakıt İstasyonu A.Ş'nin tanıtımı için Akhisar'a geldi.

Alparslan Özmol, Kaya Motorin Araçları A.Ş. Petrol Ofisi Akaryakıt İstasyonu yakıt katkısı için Akhisar Petrol Ofisi ziyaret etti. Ekran severlerin uzun seneler büyük beğeni ile izlediği "Çocuklar Duymasın" dizisinde Çaycı Hüseyin’i canlandıran Alparslan Özmol, Kaya Motorin Araçları A.Ş'nin LPG yakıt katkısı ve tanıtımı için Akhisar'da hayranlarıyla bir araya geldi. Hayranlarıyla sohbet den Özmol, personel ile fotoğraf çektirmeyi de ihmal etmedi. LPG yakıt katkısının tanıtımını yapan Alparslan Özmol, Kaya Motorin Araçları A.Ş. yönetim kurulu üyesi Vedat Kaya'dan Akhisar hakkında bilgiler aldı.


a--(1)-010.jpga--(2)-010.jpga--(4)-007.jpga--(5)-002.jpga--(6)-001.jpga--(7)-001.jpga-(8)-054.jpg

Yorumlar