08 Mayıs 2024
  • Manisa28°C
  • İzmir27°C

BİSİKLETÇİLER İLÇE SPOR MÜDÜRÜ HASAN HÜSEYİN OKTAY’I ZİYARET ETTİ

Bisiklet Federasyonun düzenlediği Türkiye Kupası 2. Etap Puanlı Yol yarışmaları U12 kategorisinde ve U15 kategorisinde başarılı yarışmalarda Türkiye üçüncüsü olan sporsular 3’lük kupasıyla Akhisar İlçe Spor Kulübü başkanı ve

Bisikletçiler İlçe Spor Müdürü Hasan Hüseyin Oktay’ı ziyaret etti

25 Mart 2024 Pazartesi 22:31

Bu haber toplam 764 defa okunmuştur

Bisikletçiler İlçe Spor Müdürü Hasan Hüseyin Oktay’ı ziyaret etti

Haber Merkezi

Bisiklet Federasyonun düzenlediği Türkiye Kupası 2. Etap Puanlı Yol yarışmaları U12 kategorisinde ve U15 kategorisinde başarılı yarışmalarda Türkiye üçüncüsü olan sporsular 3’lük kupasıyla Akhisar İlçe Spor Kulübü başkanı ve Akhisar İlçe Müdürü Hasan Hüseyin Oktay’ı ziyaret etti.

Akhisar İlçe Müdürü Hasan Hüseyin Oktay;” Öncelikle sizleri Türkiye Kupasında aldığınız üçüncülük derecesiyle bizleri çok gururlandırdınız. İlçemizde bisiklet branşı yeni gelişmekte olan bir branş. Potansiyeli ve fırsatların farkına varılarak adeta bir motif gibi ilmek, ilmek işlenerek güzel başarılara imza attınız. Şehrimizin gerek sporcularımızın ve antrenörlerimizin döktükleri terin karşılığını fazlasıyla aldınız. Sizlere sponsor olarak destek veren İlçemizin başarılı firması olan Alhatoğlu zeytinyağlarına ve sporcu ailelerimize teşekkür ederim” dedi.

akhisar-(1)-337.jpgakhisar-(2)-332.jpgakhisar-(3)-313.jpgakhisar-(4)-302.jpgakhisar-(5)-283.jpgakhisar-(6)-266.jpg

Yorumlar