16 Mayıs 2024
  • Manisa15°C
  • İzmir16°C

BEDENİNİZİN KONTROLÜNÜ KEŞFETME YOLCULUĞU SEMİNERİ

Akhisarlı Yaşam Koçu, “Hissiyatsız” Kitap Yazarı Nesibe Molla, Beyin Gücü, Düşünce Gücü, Duygu yönetimi, Stres Yönetimi, Zaman Yönetimi, Yedi Gün Yedi Çakra, Farkındalık seminerini Uğur Mumcu Kültür ve Sanat Merkezi Toplantı salonunda

Bedeninizin kontrolünü keşfetme yolculuğu semineri

01 Şubat 2024 Perşembe 23:38

Bu haber toplam 1582 defa okunmuştur

Bedeninizin kontrolünü keşfetme yolculuğu semineri

Akhisar Haber Merkezi

Akhisarlı Yaşam Koçu, “Hissiyatsız” Kitap Yazarı Nesibe Molla, Beyin Gücü, Düşünce Gücü, Duygu yönetimi, Stres Yönetimi,  Zaman Yönetimi, Yedi Gün Yedi Çakra,  Farkındalık seminerini Uğur Mumcu Kültür ve Sanat Merkezi Toplantı salonunda semer verdi.

Ankara Başkent Üniversitesi Yaşam Koçluğu, NLP Bilişsel Davranış Terapisi İstanbul Rumeli Üniversitesi, Pozitif Psikoloji, Bio Enerji, İlişki ve Evlilik Koçluğu, Güçlü Soru Sorma Teknikleri, Düşünce Mühendisliği Eğitim Alanlarında, Nesibe Molla’nın verdiği seminer saat 20.00’de başladı.

İlginin yoğun olduğu seminerde konuşan Nesibe Molla;” Yeni bir hayata başlamak, beyin değişimi ile başlar. Bu başlangıç için önce inanmak ve küçük adımlar ile her gün tekrar yapmak bizleri ileriye taşıyacaktır.  NF Akademi Yaşam Koçluğu olarak her zaman ileriye bir adım atmaya hazırız.

Seminerin sona ermesinden sonra Akhisarlı Yaşam Koçu, “Hissiyatsız” Kitap Yazarı Nesibe Molla, kitabını izleyicilere imzaladı.































































Yorumlar